NE ŽELI NIKAKVU POVEZANOST SA NJIM: Viktorija Mitrović abortirala dete Marka Osmakčića (VIDEO)

Viktorija Viki Mitrović jutros je napustila rijaliti "Zadruga 5" kako bi po sopstvenoj želji uradila abortus. Ova rijaliti učesnica zatrudnela je u rijalitiju sa Markom Osmakčićem koji se prema njoj tokom cele veze ponašao sramno i nasilnički, pa ju je i nakon saznanja o trudnoći na razne načine zastrašivao kako bi ona uradila kiretažu.

Mitrovićeva se danima dvoumila, ali je rešila da zbog sopstvene i bezbednosti svoje porodice pobaci dete i na taj način ne bude više ni u kakvoj vezi sa Osmakčićem i njegovom monstruoznom porodicom, koja je, kako se pokazalo, spremna na sve.

Mitrovićeva je nakon više dana razmišljanja donela odluku da uradi kiretažu.

Podsetimo, Viki i Marko tokom cele veze u rijalitiju imali su turbulentan odnos pun psovki, svađa, pretnji i nasilja. Osim toga, ubrzo nakon vesti o Vikinoj trudnoći, na adresu Bele kuće stigla je informacija o navodnoj smrti Markovog oca, Franja Osmakčića.

Osmakčić je istog trena napustio rijaliti, a onda se ispostavilo da je porodica Osmakčić besramno obmanula javnost i plasirala lažnu vest o smrti Franja uz sve odštmpanu umrlicu sa datumom smrti, kao i vremenom i mestom sahrane. Do sahrane nije došlo jer je čovek živ, a ovo sve doprinelo je tome da se Mitrovićeva uplaši za svoju sigurnost i sigurnost bebe koju nosi, te je rešila da na ovaj način prekine svaku povezanost sa Markom Osmakčićem.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još