Tom Kruz kao rok zvezda

Jedan od najenergičnijih, ali ponekad i najčudnijih, osoba u Holivudu svakako jeste Tom Kruz (Tom Cruise). Ponekad, zapravo često, deluje kao da taj čovek može sve i kako godine prolaze dokazuje da može još više.

Taman kad su neki pomislili da, eto, možda može da sve kaskaderske scene izvede sam, ali ono što sigurno ne može je da bude rok zvezda - Kruz dokazuje da su se opasno prevarili. Odmah nakon snimanja novog dela "Misije: Nemoguće" (Mission: Impossible – Ghost Protocol), on je pustio kosu, krenuo na časove pevanja i gitare i hrabro ušao u film Adama Šenkmana (Adam Shankman) "Rock of Ages".

Na fotografiji iznad vidite prvi nagoveštaj toga kako Tom Kruz izgleda kao rok zvezda Stacee Jaxx u komičnom mjuziklu "Rock of Ages". Tomov tim je ovu fotografiju podelio sa fanovima na njegovom zvaničnom blogu uz komentar: LIVE TO ROCK! Mi mu verujemo, a vi? Jer, on i te kako ume da se snađe u komediji, a sa pevanjem... pa videćemo. Ono što je sigurno, Tom što naumi - to i ostvari!

Film Rock of Ages nastao je po istoimenom brodvejskom mjuziklu čiju osnovu čine rok hitovi iz osamdesetih godina prošlog veka poput onih koji su proslavili bendove kao što su Bon Jovi, Styx, Poison...

U centru priče je izmišljeni rokerski klub u eri ozloglašenog Sanset Stripa (Sunset Strip). Ono što nas sigurno očekuje u filmu koji se trenutno snima jeste mnogo muzike i pesme, a kako će sve to izgledati u izvođenju Toma Kruza, Malin Akerman, Pola Đamatija (Paul Giamatti), Rasela Brenda (Russell Brand), Aleka Boldvina (Alec Baldwin) i Ketrin Zite-Džouns (Catherine Zeta-Jones) - videćemo tek u junu sledeće godine.

Reditelj Adam Šenkman već ima iskustva sa mjuziklima. Iza njega je "Hairspray" u kome je otkrio "ženstvenost" Tomovog "kolege" sajentologa - Džona Travolte (John Travolta). Takođe, Šenkman je bio i koreograf niza drugih velikih filmova.

Pogledajte još