Čola džogira do koncerta na Ušću

0

Ako ste se zapitali koja je formula mladolikog izgleda Zdravka Čolića, odgovor se možda krije u režimu koji upravo sprovodi kao pripremu za veliki koncert na Ušću zakazan za 25. jun.

Trebaće mi dosta fizičke energije za nastup na Ušću. Sviramo dva, dva i po sata, ali to je ipak pevanje. Uvek može da se zastane i otpeva neka pesma. Tu su i balade, uz koje se uvek malo predahne. Nisam dosad stizao da treniram koliko je potrebno, ali na Paliću imam sasvim drugi režim. Moram dobro da se pripremim za koncert, pa ustajem rano i trčim pored jezera. Moj repertoar ima neku drugačiju energiju, koje nisam svestan dok ne izađem na scenu i uvek osećam to uzbuđenje pred nastup, jer čoveku, koji nema tremu, nije ni do čega stalo – kaže Zdravko Čolić za “Blic” otkrivajući da se trenutno nalazi na Palićkom jezeru gde osim muzičkih, vrši i kondicione pripreme.

Iako se još uvek ne zna precizni repertoar za Čolin nastup na Ušču 25. juna, ono što je sigurno je da će to biti veliki koncert na kome će ex-Yu zvezda izvesti čak 25 pesama. Pratiće ga, kako je to u njegovom slučaju i običaj, ženska plesna grupa, a on verovatno jednu baladu izvesti sam, sa gitarom u rukama.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.