PI*KO, PRIZNAJ DA SI ZALJUBLJEN U DALILU: Filip Car i Sale Luks žestoko se sukobili, pljuštale uvrede i psovke (VIDEO)

Tokom emisije "Izbor potrčaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević je zamolio ovonedeljnog vođu Saleta Luksa, da odabere svoja dva potrčka, a on se odlučio za Sanju Grujić i Filipa Cara. Voditelj je dao reč Caru.

- Šta da kažem, dva puta je bio vođa, ja sam bio sa Majom, tad je stavio Janjuša i Maju, sad stavlja mene i Sanju, šta da mu ja kažem? Nešto se u njegovoj glavi dešava, nešto nije dobro, šta nije dobro ne znam. Čovek ovde ima raznorazne priče, ja sam stalno u izolaciji, on je blizak sa mnom, vidi šta sam prošao, priča da zna koliko mi je teško, vidi šta smo Dalila i ja prošli, kakve probleme imamo zbog sitnica... - pričao je Car.

- Ovo mi je jedino interesantno - dobacio je Luks.

- Pored Anđela, Sandre Rešić, Matore, MC Aleks... On odabere Sanju i mene. Zna da će Dalila da ide sa mnom, za Sanju sam rekao na "Igri istine" da nema lošu nameru. Koje su njegove prikrivene namere prema meni ili Dalili? - pričao je Car.

- Ma jok, zezancija, dosadno mi je. Ja ne razumem - dodao je Sale.

- Po mene neće biti zanimljivo, biće kobno. On me sad stavi u izolaciju... Šta da mu kažem? Gledam na karaokama šta priča, ovu situaciju, šta da ja kažem? - iznervirao se Filip.

- Šta fali, dosadno mi je, ovo je rijaliti, ti ako si siguran u sebe, neće ti biti problem. Niko nije interesantan kao ti. Šta te boli? - istakao je Luks.

- Ti si kvaran, ali tu pokazuješ i neke stvari, koje verovatno ne smeš... Boli me što ne mogu da reagujem onako kako bih želeo. Zanimljivije ti je ovo drugih ljudi, bilo koje situacije? - pitao je Car.

- Ovo mi je trenutno najzanimljivije - odgovorio je Sale.

- Ti si poremećen. Ja sada mogu da povežem, ne da si zaljubljen u Dalilu, nego... Ja sam to video više puta u više različitih situacija - dodao je Filip.

- Rekao je da bi je stavio za omiljenu - rekla je Anđela Đurićić.

- Ti si smrad, ljiga - govorio je Car.

- Ti si dečko koji je došao ovde, misliš da si bitan, a totalno si nebitan - odgovorio je Luks.

Car je prišao Luksu i uneo mu se u lice, a obezbeđenje je munjevitom brzinom uletelo u Belu kuću i sprečilo da dođe do bilo kakvog sukoba.

- Ti jedva hodaš sa 40 godina... Znaš koliko njih meni tako kaže? - besneo je Filip.

- Znaš koliko njih meni talasa? - uzvratio je Luks.

- Ti nećeš da ideš kući, jer joj ne bi tražio da budeš vođa. Ti bi mene da izbaciš iz šina - dodao je Car.

- Ovo je najinteresantnija priča - rekao je Luks.

- On nema j*ja da ti kaže. On je poznat po tome, "nož u leđa - Sale" to je on pokazao za devet meseci - ubacila se Jovana Tomić Matora.

- Ti si p*čkurina koja će meni da dođe i da se pravda za ovu situaciju. Nisi ti kriv, kriv sam ja. Ja, Matora, Ša, Dalila, ti ljudi su krivi što se ti ogrešiš - nastavio je Filip.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još