TEŠKI DANI SU IZA MENE, ODUSTAJEM OD SVEGA: Emina Jahović donela važnu životnu odluku (FOTO)

Pop pevačica Emina Jahović već nekoliko dana uživa na odmoru koji u društvu najbližih provodi u Turskoj, zemlji u kojoj živi od kako je uplovila u vezu, a potom i brak sa tamošnjom muzičkom zvezdom Mustafom Sandalom. Par je u braku bio čitavu deceniju, a sinovi Jaman i Javuz kruna su njihove ljubavi. Ipak, u junu 2018. godine brak je okončan razvodom, a pevačicin bivši suprug nedavno se ponovo oženio. Emina je javnosti prizlana vezu sa još jednim Turčinom - bogatim preduzetnikom Sadetinom Saranom, a u poselednjih nekoliko godina se, osim muzike, bavila glumom, te dizajnom šminke, kozmetike, parfema, cipela...

Danas je na Instagamu otkrila da je donela važnu životnu odluku, te podelila vest da se osmeh vratio na njeno lice.

- Najmanje tri godine bez pravog odmora... Ovog leta odlučila sam da odustanem od svega, uključujući i posao... Da odustanem od toksičnih veza i nepotrebnih glavobolja, nepotrebnih ljudi, svake nepotrebne stvari. Imam sreću da sam već napisala neverovatan album, kada sam bila inspirisana, sa tim teškim stanjem uma... Zima 2022. Pesme su spremne i pune emocija kroz koje sam morala da prođem u poslednje vreme... Nije bilo lako, ali mi je bilo dragoceno da uhvatim taj trenutak i pretočim ga u reči i još bolji zvuk. Sazrela sam, naučila mnogo. Sada se bavim pronalaženjem mira. Recimo smirenosti pred oluju za neverovatan projekat kome su potrebne pažnja i kreativnost - započela je svoje obraćanje 40-godišnja Novopazarka, uz fotografiju na kojoj pozira u plavom bikiniju.

Atraktivna brineta je zatim dodala da se uveliko sprema za nove poslovne projekte, ali da ne želi ništa da radi "na silu".

- Mnogi od vas me pitaju kada će album, kada će koncert u Areni. Verujte mi, spremam se za to - mentalno i fizički, kako bih mogla da isporučim samo najbolje, upotpunjeno energetskom bombom koja će vam oduvati um. Nikada se ne šalim kada je muzika u pitanju, ali svakom umetniku treba vreme da pruži ono najbolje, a ja nikada neću biti neko ko će da radi bilo šta samo zato da bih bila u centru pažnje. Nikad mi se to nije dopadalo. Samo kada iskreno imam šta da kažem kroz svoju muziku. To je moj način... Ne zanima me ništa drugo. Mislim da sam to uradila. Sada samo slavimo život i osećamo zahvalnost za sve što imamo ili nemamo. Univerzum radi samo za nas, nikada protiv... Volim vas sve - poručila je pevačica pratiocima koji su joj poslali snažnu podršku, te uputili komplimente za savršen izgled.

Autor: Nadlanu.com
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još