MISLILI NA SVAKI DETALJ: Ana Dabović i Ilija Mustur za venčanje iskeširali 20.000 evra

Košarkašica Ana Dabović udala se za vaterpolistu Iliju Mustura, a nakon crkvenog venčanja, gala svadba upriličena je u jednom luksuznom restoranu na obali mora u Herceg Novom. Veselje je trajalo do kasno u noć, a gosti su najviše uživali kada se pojavio Saša Matić i zapevao hit "Anđeo čuvar". Mladenci nisu krili emocije dok se pevala njihova omiljena numera, a u isto vreme pušten je vatromet koji je uveličao ovaj trenutak.

- Ana i njen suprug Ilija nisu hteli da štede kada je u pitanju venčanje. Vodili su računa o svemu. Kako o dekoraciji, tako i o hrani, mestu gde će svadba biti organizovana, ali i o muzici. Kada se sve to skupi, svadba je koštala oko 20.000 evra. Možda i više ako se uzme u obizir i muzika koja se dodatno plaćala. Ali ambijent gde se svadba održala je sve ostavio bez daha - kaže dobro obavešten izvor.

Prema rečima izvora, svi su uživali u svadbi koja je trajala do kasno u noć.

- Baš je bilo romantično. Ana je blistala. Nije skidala osmeh. Najveselija je bila Milica. Ona je sve vreme skakala, pevala, pela se na stolicu... Igrala je sa rođacima, svi su je snimali - naglasio je izvor.

Inače, na večnost pred Bogom su se zavetovali u manastiru Savina, koji se nalazi u Boki Kotorskoj, jednom od najlepših delova Crnogorskog primorja.

Podsetimo, bračni par se upoznao 2019. godine u Monpeljeu, gde oboje nastupaju za lokalne klubove. Ilija je Anu zaprosio u novembru prošle godine na obali mora u Francuskoj.

Pored brojnih gostiju iz Srbije koji su doputovali u Crnu Goru, bili su i Anini i Miličini sestra i brat Jelica i Milan Dabović, koji je pre nekoliko godina bio u centru pažnje javnosti jer je uhapšen zbog posedovanja droge. Dok su se svi pripremali za venčanje, a mlada još uvek bila u procesu sređivanja i u bademantilu, Milica ju je snimala u zagrljaju brata, dok su pevali uz pesmu "Ponoć".

Milan je 16. septembra 2016. godine uhapšen na Brankovom mostu u Beogradu, kada je policija kod njega pronašla oko dva kilograma kokaina, prenosili su tada domaći mediji, a Milica je nakon toga pričala da ih je ta situacija takođe zbližila.

Izvor: Blic.rs
Foto: stefanovamama13/Instagram

Pogledajte još