UPOZNALA SAM DEMONE MEĐU NAJBLIŽIMA, DANIMA ĆUTALA BEZ SUZA: Oglasila se Nikolina Pišek nakon prozivki svekra Vitora Ristovića da je interesuje samo novac (FOTO)

Nikolina Pišek, udovica srpskog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, oglasila se na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram, nakon optužbi njenog svekra Vitora, da je nakon smrti supruga zanima samo novac.

Vidojev otac, kolekcionar i trgovac umetninama Miša Grof, izneo je porodične probleme u javnost i istakao da je Nikolina koristoljubiva i bahata, te da je njegov sin izdržavao celu njenu porodicu.

Hrvatska voditeljka odlučila je da javno odgovori svekru i otkrije kako se zaista oseća nakon odlaska voljenog muškarca, te kako pronalazi snagu i motiv za borbu u teškom životnom periodu.

- Dogodi se život, niko te ne pita. Zastane dah i vreme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, savim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te neko iz svega toga probuditi. Ćutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš da prigrliš bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili porodicu zajedničkim snagama i radovali se svakom novom postignuću. Da ste bili srećni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu reč, upisali ga zajedno u školu, ispratili je na završnoj vrtićkoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao deca svakom novom zajedničkom iskustvu. Obamreš jer tvog oslonca više nema. Zaspao je i znam za šta mi daje snagu. Zadužio me da naše dete, našu decu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja ali tvoj. Jer pobeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće - napisala je Nikolina pokraj fotografije na kojoj pozira sa ćerkicom Unom Sofijom koju je dobila tokom braka sa Ristovićem.

Podsetimo, lepa brineta i uspešni biznismen jedno drugome zavetovali su se na večnu ljubav 2013. godine u Monte Karlu, a kao kruna njihove romanse rođena je Una Sofija početkom decembra 2014. godine. Vidoje je iznenada preminuo u 44. godini, i odmah nakon njegove smrti usledilie su medijske spekulacije da Nikolina i Miša Grof nisu u dobrim odnosima, te da sledi borba za nasledstvo, što se ispostavilo tačnim nakon četrdesetodnevnog pomena.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još