MIŠA GROF JE PRISVOJIO VIDOJEVU IMOVINU, ONA PRIPADA MENI I MOJOJ ĆERKI: Nikolina Pišek u ratu sa svekrom Vitorom Ristovićem zbog podele nasledstva

Otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, otkrio je šokantne detalje o snajki Nikolini Pišek, a ona je sada u saopštenju za javnost istakla da joj Miša Grof uskraćuje pravo na nasledstvo i da prisvaja Vidojevu imovinu.

- Sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmerena isključivo na ostvarivanje zakonskih naslednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj ćerki nažalost grubo uskraćuje. Otac moga supruga nije njegov zakonski naslednik, te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio. Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina. Vidojeva i moja ćerka je došla u Beograd sa povređenom nogom zbog svoje potrebe da se na 40-dnevnom pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko doktora za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže porodice o kojoj se Vidoje tokom života sa ljubavlju starao - piše u saopštenju.

Izvor: Kurir.rs
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.