PEVAČICA IMA NEKOLIKO DOBRIH RAZLOGA: Severina se seli iz Zagreba

Severina Vučković godinama ima penthaus u Zagrebu na Kozjaku, ali je sada odlučila da kupi kuću u manjem i mirnijem mestu.

Pevačica se prošle godine razvela od Igora Kojića, a sada sa majkom Anom i sestričinom Miom Popović navodno planira da se preseli u Samobor.

Samobor je mali grad u Hrvarskoj, udaljen oko 30 kilometara od Zagreba i ima 37 hiljada stanovnika.

Severinina sestričina Mia odnedavno je udata i stanuje preko puta svoje tetke.

Severina ne planira da proda svoj penthaus u Hrvatskoj, već da ga izda i da sa majkom Anom, sestričinom i njenom porodicom, kao i sa svojim sinom pređe da živi u mirnijem okruženju.

Mia je svoje studentske dane provela u pevačicinom domu, te su veoma bliske, a još više su se zbližile nedavno, kada Mia stala na Severininu stranu tokom njene svađe sa sestrom Marijanom, koja je Mijina majka.

Severinina sestra Marijana požalila se prijateljima kako zbog pevačice nema kontakt s njihovom majkom. Sestre su se do te mere posvađale da je Marijana prijavila Severinu Centru za socijalni rad.

Ako bi se preselila na područje Samobora, izbegla bi dodatne konflikte s radnicima Centra za socijalni rad Maksimir, na koje je već godinama ogorčena.

Kako pišu hrvatski mediji, pevačica u poslednje vreme radi punom parom, kako bi zaradila dovoljno novca za selidbu. Ona je navodno ovog vikenda na nastupu zaradila oko 27.000 evra.

Severina vodi borbu protiv Milana Popovića za starateljstvo nad njihovim sinom i njihov sudski spor traje devet godina.

- Znate li da je moj bivši partner postao vlasnik trošne kuće preko puta mene, gde se sad već godinama nalazi širokopojasna kamera koja usprkos davnoj odluci Agencije za zaštitu ličnih podataka nije uklonjena - rekla je jednom prilikom Severina, a postoji mogućnost da je i to jedan od razloga zbog kog je odlučila da se preseli.

Izvor: 24sata.hr
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još