VODITELJKA SE POVERILA PRIJATELJIMA: Porodica Vidoja Ristović godinama šikanira Nikolinu Pišek?!

Kako piše "Kurir" Vitor Ristović neposredno pre smrti svog sina Vidoja nije govorio s njim zbog njegove supruge Nikoline Pišek.

Dobro obavešten izvor otkrio je da je Miša Grof bio besan na sina jer troši ogromnu količinu novca na prohteve voditeljke.

- Miša Grof nije govorio sa Vidojem pre smrti zbog njegove supruge Nikoline Pišek. Miša je godinama opominjao Vidoja na način života koji živi voditeljka, ali i na koločinu novca koju troši na svoj luksuzan život. Poslednji njihov sukob izbio je zbog kuće u Zagrebu koja se renovira iako je nova. Nikolina i Vidoje su imali fenomenalnu kuću koju su za sebe sazidali, ali je njoj to bilo malo. Sve su porušili i krenuli da zidaju od početka, sa bolesnim bazenima, perverzijama... Miša je svake nedelje slao pare za te radove. Ta kuća, koja još uvek nije završena vredi više od 800.000 evra, do sada su toliko uložili - započeo je izvor.

Inače, kako piše 24sata.hr Nikolina Ristović Pišek otkrila je prijateljima da njen suprug Vidoje Ristović i njegov otac Miša Grof, koji je sad proziva da je gramziva, nisu razgovarali šest godina.

"Kad je umro tata, umro je i deda", rekao je Miša Grof navodno. Pre nekoliko dana održan je pomen za njenog supruga Vidoja Ristovića. Njihovoj ćerki (7) navodno je bila potrebna pomoć lekara koju je njen deda navodno odbio da osigura.

- Vidojeva porodica šikanira me već 10 godina. Zašto, ne znam. Ne mogu ulaziti u to - rekla je Nikolina prijateljima navodno.

Spekulacije koje su se pojavile da su ona i Vidoje bili pred razvodom zgrozile su Nikolinu. Vidoje je bio uz nju kada joj je krajem prošle godine umro otac. Brinuo se da sve prođe što bezbolnije za Nikolinu, kažu prijatelji voditeljke.

Nikolina je nakon smrti supruga neutešna. I dalje je u neverici zbog svega što se dogodilo. Ne može da se pomiri s činjenicom da njenog supruga više nema. Trenutno se nalazi u Zagrebu, pokušava da se pribere i razmišlja o budućnosti zbog ćerke koju ima s Vidojem. U Beograd navodno trenutno nema želju da ide zbog Vidojevog oca. Nada se da će se on urazumiti i prestati da je javno blati. Posebno su je zgrozile i šokirale izjave svekra, koji je za srpske medije izjavio kako je pre nekoliko dana u Beograd na pomen za Vidoja došla da traži novac.

- Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Vitora Ristovića, ili kako ga vi zovete Miša Grof, koje ste objavili 22. juna 2022. godine, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmerena isključivo na ostvarivanje zakonskih naslednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj ćerki nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac mog supruga nije njegov zakonski naslednik, te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio. Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina. Vidojeva i moja ćerka je došla u Beograd s povređenom nogom zbog svoje potrebe da se na pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko lekara za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže porodice o kojoj se Vidoje tokom života s ljubavlju starao - rekla je Nikolina.

Izvor: Kurir.rs/24sata.hr
Foto: vidojeristovic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.