NASLEDIO SAM 18 STANOVA, NE MOŽE ONA TO DA DELI: Otac Vidoja Ristovića ne da imovinu snahi Nikolini Pišek

Vitor Ristović poznatiji kao Miša Grof oglasio se posle optužbi njegove snahe Nikoline Pišek da joj duguje imovinu nakon smrti svog sina, a voditeljkinog muža Vidoja Ristovića.

- Prvo hoću da vam kažem da ja nikakvu izjavu i intervju nisam dao. Vidim da mediji samo pišu, a ja se ne oglašavam. Pitaću vas prosto, da li vi i ja sada možemo da delimo vašu imovinu? Ne možemo! E, tako i ona ne može da deli moju imovinu! Kako, bre, ona da deli moju dedovinu? Nasledio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj. Što je restitucijom oduzeto mom dedi i vraćeno meni. Nasledio sam grobnicu na Novom groblju koja vredi pola miliona evra, koja je od mermera i bronze. I sad, kako bi ona mogla da deli sa mnom imovinu mog dede i oca, moje majke? Ona da deli, šta da deli, ja ništa ne razumem?! Sve se vodi na mene - rekao je Miša Grof i nastavio:

- Vidoje je skupljao antikvitete, on je to voleo i pažljivo birao. Pokloniću to istorijskom muzeju ili bilo kom drugom ko će da napravi legat od toga. Neću valjda da dozvolim da te antikvitete, koje je on voleo, ona nosi u Hrvatsku ili da ih razvlači ovde i prodaje. On ih jeste voleo i jeste ih kupovao, ali ne njenim novcem, nego mojim. U životu sam imao šest galerija, antikvarnice, stanove.... To je sve novac koji sam ja njemu davao - odlučan je Miša Grof u nameri da snaji Nikolini ne da ništa, pa se osvrnuo na njene komentare koje je dala u medijima.

- Ljudi pišu, pišu, ona priča neke nebuloze, ne znam... On je bio pod pritiskom, ona je insistirala na tome da se renovira ta kuća u Zagrebu i da ga odvuče tamo. Imam sve uplatnice. Uplaćivao sam joj po 100.000 evra, sve imam. Za 43 godine nikada nisam viknuo na Vidoja, ja se kunem u njega da se mi nikada nismo posvađali, nisam ga ni kao dete nikada udario. Ne znam šta ona hoće, mi smo oduvek bili bogati. Ne čujem se sa njom, ona zove, ja se ne javljam - završio je Miša Grof.

Izvor: Kurir
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još