VEŠTICE NAKARADNA I NADR*ANA: Filip Car brutalno vređao Dalilu Dragojević zbog opširnosti tokom nominacija (VIDEO)

Tokom emisije "Nominacije" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Dalila Dragojević dala je svoj sud o nominovanim takmičarima - Sanji Grujić i Filipu Caru.

- Svašta nešto se među nama izdešavalo. Nisam očekivala sve ono s Filipom. Mislila sam da nikada ne bi bila sa osobom kaso što je Filip. Na početku se smejala njegovim forama, saznala sam da su na početku rijalitija imali poljubac u grudu. Onda se desio njihov poljubac tokom žurke, tada mi je bilo preteško. Onda situacija dok sam bila u krevetu, kada je Filip došao uzeo jorgan i otišao, bilo je vidno kako sam se osećala. U trenutku kada se to dešavalo, znam da nije imala dobro mišljenje o meni, svakako me je više on povredio nego ona. Kada su bile karaoke, ja sam izašla da bodrim Filipa, bila mu je iza leđa, gde sam osetilka da ga bodri, a da se meni podsmeva, oni su imali neka međusobna dobacivanja tada. On je rekao da sam mu pravila scene danima, a istina je da sam ga samo to veče pitala o čemu se radi. Mislim isključivo što se nje tiče, da je izgovorila da je njena greška, samo jer nisu nastavili odos. A ona ja izvan toga, ne osećam neku lošu nameru prema meni, toliko - rekla je Dalila.

- A o njemu, šta da kažem što nisam. Borimo se sami sa sobom da sve ovo prebrodimo, sabiramo utiske. Kada mu vidim ove face, dođe mi da ga odmah pošaljem u izolaciju. Ostalo je petnaest dana do kraja rijalitija, sa ovim čovekom sam prošla sve i svašta. Samo nek' me ne prekida - prokomentarisala je Dalila.

- Skrati, ljudi završi, zamolio sam te da budeš koncizna i kratka. Ako tebe ne mogu da zamolim, onda ne mogu nikog. Danas gledam uspomene, imamo frku, sada nominacije, držiš predavanje - rekao je Car.

- On meni ne dozvoljava da pričam. Što se njega tiče, zaljubila sam se, oboje smo se zaljubili. Prešla mu preko greške, pa je opet ponovio, tako uzastopno, sve u krug. Mislim da me gleda kao najvećeg protivnika. Momak koji voli ne ponaša se ovako, kao on sad. Ućutkava me. Umesto da me pusti da govorim, ponaša se kao da sam glupa. Ne sećam se kad sam zbog njega na nominacijama govorila normalno - dodala je Dalila.

- Ja kada je neko nominovan, budem koncizan i jasan. Ne govorim satima gluposti. Ona što govori o Sanji je ono što mene boli. Ne mogu to da slušam - rekao je Car.

Dalila i Filip nastavili su sukob i za vreme reklama.

- Nećeš tražiti opravdanje u mom ponašanju. Nećeš - pobesnela je Dalila.

- Meni nakon svake rasprave pričaš da smo završili, a ja te gledam kako radiš neke stvari - uzvratio je Car.

- Šta sam uradila? - pitala je Dragojevićka.

- Što se dereš, štrigo bolesna? Veštice nakaradna, nad*kana - uzvratio je on.

Njih dvoje su se razdvojili, ali je on došao do nje ponovo i nastavio.

- Ja vidim da bi ti neke stvari radila napolju. Ti meni sa kauča dobacuješ da smo završili. Doći će dan da zaista završimo odnos, samo čekam da malo prezupčim. Da malo složim kockice - pričao je Car.

- Završio si sa mnom i to je to - odgovorila je ona.

- I ti sa mnom. Mnoge stvari vidim. Ti sa mnom završavaš odnos? - nastavio je Filip.

- Mene nećeš spuštati dok ja pričam o tebi. Ustala sam da pričam lepe stvari o našem odnosu, ti mene ućutkuješ. Završila sam sa tobom - odbrusila je Dragojevićka.

- Okej - iznervirao se Filip i otišao.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još