PITALA ME JE KAKO DA ZNA DA JA NEĆU OTIĆI: Nikolina Pišek otkrila kako se uz ćerkicu Unu Sofiju oporavlja od smrti supruga Vidoja Ristovića (FOTO)

Srpski istoričar umetnosti Vidoje Ristović iznenada je preminuo 8. maja u 44. godini.

Ristović je iza sebe ostavio neutešnu suprugu Nikolinu Pišek i njihovu ćerkicu Unu Sofiju.

Nakon četrdesetodnevnog pomena Ristoviću u javnost su isplivale šokantne tvrdnje njegovog oca Vitora, da je Nikolina bahata i koristoljubiva, te da je zanima samo nasledstvo i novac.

Popularna voditeljka i Miša Grof ušli su u bespoštednu borbu, a njihov rat oko imovine glavna je tema srpskih i hrvatskih medija.

Lepa Hrvatica otkrila je danas svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram gde pronalazi snagu za bitku sa teškom životnom situacijom i kako se ona i ćerkica suočavaju sa tragedijom koja ih je zadesila.

- Rekli su nam - korak po korak. Tako smo i krenule. Jedna pored druge, ruka u ruci, udruženi strahovi i objedinjene nade. Pitala me je - kako da zna da ja neću otići? Počinješ shvatati konačnost svega. I da iz toga proizlazi jedna nova lepota - dan po dan, male pobede, nogu pred nogu, i jednoga dana ćeš podići pogled i shvatiti da si se popeo uz planinu čije te podnožje plašilo. I evo nas. Korak po korak - napisala je Nikolina pokraj fotografija na kojima pozira sa malenom naslednicom.

Podsetimo, lepa brineta i uspešni biznismen jedno drugome zavetovali su se na večnu ljubav 2013. godine u Monte Karlu, a kao kruna njihove romanse rođena je Una Sofija početkom decembra 2014. godine.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još