Zašto Neda ponovo plače? (foto i video)

Kada sam stigla u Rašku, imala sam veću tremu nego u finalu. Svi sugrađani dočekali su me na Trgu, a kada sam izašla iz automobila, prilazili su da mi čestitaju. Deca, koja su potrčala po autograme, umalo me nisu oborila. Bila sam presrećna – priča Neda Stojanović, pobednica rijalitija “Prvi srpski top-model“.

A da je Neda počela da živi životom pravog modela govori i podatak da je u rodnu Rašku došla iz Izraela.

Izrael i planovi

– Bilo je mnogo lepo, dani su bili u potpunosti ispunjeni, od ujutro do uveče smo bili u pokretu, ali sam prezadovoljna što sam uspela da vidim mnogo toga. Najveći utisak na mene su ostavili Crkva Hristovog groba i Muzej holokausta. Mnogo su me pogodile fotografije dece koja su stradala tokom Drugog svetskog rata – priča prvi srpski top model. Na svakom koraku kroz Tel Aviv i Jerusalim pratile su je kamere „Prve“.

Neda je plivala s delfinima u Crvenom moru. Uživala je u spa centru . Za desetak dana Neda se vraća u Begrad i počinje da radi punom parom.

Gradonačelnik Raške dočekao ju je sa cvećem, a potom organizovao prijem.

– Svi su ponosni na mene. Finale izbora su pratili u kafićima, bez muzike. Svi su govorili i navijali: „Naša Neda je najbolja“. Kada sam pobedila, slavili su kao da smo dobili neku važnu utakmicu. Automobilima su se vozili kroz grad i dugo su se čule sirene – ispričala je Neda za “Blic”.

Lepa Neda ne krije da je deca me najviše vole i da svaki dan dolaze da traže autogram, dok se momci iz Raške, prema Nedinoj priči mnogo stidljiviji.

Znaju ovde momci kakva sam ja devojka. Sada ni oni koji su ranije imali hrabrosti da mi priđu više to ne pokušavaju. Važno mi je da bude lep, spolja i iznutra, a nije bitno čime se bavi. Da bude dobar, da me poštuje i da razume posao koji radim. Takvog još čekam – priča top model.