Zašto Neda ponovo plače? (foto i video)

- Kada sam stigla u Rašku, imala sam veću tremu nego u finalu. Svi sugrađani dočekali su me na Trgu, a kada sam izašla iz automobila, prilazili su da mi čestitaju. Deca, koja su potrčala po autograme, umalo me nisu oborila. Bila sam presrećna - priča Neda Stojanović, pobednica rijalitija "Prvi srpski top-model".

(old_image)

A da je Neda počela da živi životom pravog modela govori i podatak da je u rodnu Rašku došla iz Izraela.

Izrael i planovi

- Bilo je mnogo lepo, dani su bili u potpunosti ispunjeni, od ujutro do uveče smo bili u pokretu, ali sam prezadovoljna što sam uspela da vidim mnogo toga. Najveći utisak na mene su ostavili Crkva Hristovog groba i Muzej holokausta. Mnogo su me pogodile fotografije dece koja su stradala tokom Drugog svetskog rata - priča prvi srpski top model. Na svakom koraku kroz Tel Aviv i Jerusalim pratile su je kamere „Prve“.

Neda je plivala s delfinima u Crvenom moru. Uživala je u spa centru . Za desetak dana Neda se vraća u Begrad i počinje da radi punom parom.

Gradonačelnik Raške dočekao ju je sa cvećem, a potom organizovao prijem.

- Svi su ponosni na mene. Finale izbora su pratili u kafićima, bez muzike. Svi su govorili i navijali: „Naša Neda je najbolja“. Kada sam pobedila, slavili su kao da smo dobili neku važnu utakmicu. Automobilima su se vozili kroz grad i dugo su se čule sirene - ispričala je Neda za "Blic".

Lepa Neda ne krije da je deca me najviše vole i da svaki dan dolaze da traže autogram, dok se momci iz Raške, prema Nedinoj priči mnogo stidljiviji.

- Znaju ovde momci kakva sam ja devojka. Sada ni oni koji su ranije imali hrabrosti da mi priđu više to ne pokušavaju. Važno mi je da bude lep, spolja i iznutra, a nije bitno čime se bavi. Da bude dobar, da me poštuje i da razume posao koji radim. Takvog još čekam - priča top model.

Pogledajte još