CARA NEKA NE DOVODI OVDE: Huso Mujić priznao da očekuje pomirenje ćerke Dalile i Dejana Dragojevića

Rijaliti "Zadruga 5" ušao je u samo finale emitovanja, a neposredno pred završetak ove sezone zadrugarima su pušteni najemotivniji trenuci - kako oni iz života pre ulaska u šimanovačku Belu kuću, tako i oni koji su se događali od septembra meseca prošle godine.

Emocije su preplavile Belu kuću, a pojedini zadrugari su se svim silama trudili da ne puste suzu. Nakon emitovanja uspomena Dejana Dragojevića, njegova bivša supruga Dalila uvidela je koliko je bila okrutna prema bivšem suprugu, a potom se slomila i pokajala zbog svega.

Dalilin otac, Huso Mujić, oglasio se za Pink.rs nakon emitovanja uspomena, pa otkrio kako se oseća i da li postoji mogućnost da se bivši supružnici pomire.

- Dobro sam, gledao sam uspomene, ja sam i poslao to. Kako mi neće biti žao, žao mi je što se to desilo, šta da radim ja... Sve je već rečeno za deset meseci, ne znam šta da pričam više, nije bilo zgodno, šta da radim. Trebalo bi da postoji mogućnost da se pomire, bar da govore. Koliko se ljudi rastane, pa ostanu u dobrim odnosima, videćemo šta će biti - priča Huso.

Ovom prilikom Huso je otkrio i kako bi reagovao da se Dalila u Gornjem Šepku pojavi sa Filipom Carem.

- Nikako ne bih reagovao da se ona ovde pojavi sa Carem. Ovamo nema dolaska njemu! Ja sam to davno rekao. Neka ide svojoj kući, ja mu želim sve najbolje, ali što se tiče njega i nje, to nema šanse - priča Huso.

On je ovom prilikom otkrio šta bi voleo da poruči bivšem zetu Dejanu Dragojeviću, da može.

- Ako me on bude zvao, popričaćemo. On meni ništa nije učinio, na osnovu svih dešavanja... Voleo bih da mu poručim da nikada ništa loše nisam rekao za njega, ne znam ko mu je to preneo tamo. To je čista laž, uvek sam sve najbolje pričao i dan danas mislim sve najbolje. Pored svega toga. Ja mu ne zameram ni neke stavri koje mu izlete, nikada ga nisam povredio ni na jedan način. Najbolje sam pričao ono što jeste, nikada nisam izmišljao, niti crnio, niti farbo. Nije bilo loše, ni od mene, ni moje familije - priča Huso.

Na pitanje da li očekuje poziv od Dejana nakon izlaska iz rijalitija, Huso odgovara:

- Stariji sam, trebalo bi da me nazove. Treba da dođe po auto. Čuvam mu auto, gledam ga, kako mi je ostavio, tako da mu vratim. Nisam možda napravio jedno 300 kilometara sa njim, malo ga vozao - kaže Dalilin otac.

Huso smatra da su Dalila i Dejan podneli najveći teret u petoj sezoni "Zadruge", te smatra da treba da podele glavnu nagradu.

- Dejan i Dalila bi trebalo da budu u finalu. Čitav rijaliti su izneli, trebalo bi stvarno. Navijaću za oboje, ako ostane samo njih dvoje na kraju. Ako bi se pomirili svejedno mi je ko pobedi. Odlučiće publika, i Dejan da pobedi bilo bi mi drago. Njih dvoje su podneli najveći teret i neka podele prvo mesto - zaključio je Huso.

Izvor: Pink.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još