BILA SAM BAHATA I NEISKRENA PREMA NJEMU, DA BIH SE DODVORILA CARU: Dalila Dragojević progovorila o krahu braka sa Dejanom i gubitku bebe (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijalitii imanju u Šimanovcima novinar Darko Tanasijević imao je pitanja za Dalilu i Dejana Dragojevića.

- Kako ste? - pitao je Tanasijević.

- Dobro sam, pravo da ti kažem. Malo mi je teret na grudima, ali biće dobro. Uspomene, slike ljudi koje nisam dugo video, razmišljam o tome danima. Slika i prilika svega što sam propustio, trudio da izbegavam, sve sam to video u nekoliko minuta. Kada pričam o uspomenama, baziram se na sebi, na onome što se desilo pre nego što sam stupio u brak - rekao je Dejan.

- Dobar deo je bio posvećen tvom bračnom životu - dodao je Tanasijević.

- Ja to izbegavam, to nije nešto što me muči, to je završeno ovde, viđeno i presečeno. A nešto za čim žudim i žalim mi je ostalo u Veterniku. Više se baziram na tome. Kada pričam, pričama isključivo o tome - nastavio je Dragojević.

- Dalila, da li se tebi čini da si ti emotivnije reagovala na bračne trenutke nego on i zašto je to tako? - pitao je novinar.

- Ja nisam emotivno reagovala na njegove uspomene, nego isključivo na svoje ponašanje prema njemu. Nisam sebe prepoznala u tim trenucima, to mi je najteže palo. Kao i na sliku iz bolnice - istakla je Dalila.

- Rasplakala si se kada si govorila o svom ponašanju prema Dejanu. Kakva si sebi bila na snimcima prema Dejanu? - pitao je Tanasijević.

- Odvratna, bezobrazna, bahata, neiskrena, lažljiva, odbojna, sve negativno što može da poseduje osoba. Verujem da sam bila odvratnija i arogantnija na drugim snimcima. Zapitala sam se ako sam bila takva, kakva sam bila na ostalim snimcima, kada je počela da se dešava ljubav sa Filipom. Pokušavala sam da budem što odvratnija prema Dejanu. Mislila sam da ću se tako više dodvoriti Filipu, nije me zanimalo kako se Dejan oseća - odgovorila je Dragojevićka.

- Dalila, pitao sam Dejana za tu fotografiju iz bolnice, on kaže da mu ne predstavlja ništa, šta predstavlja tebi? - pitao je Darko.

- To je meni najsrećniji deo života. Iako je bilo traumatično, bilo mi je prelepo. Kod mene se mišljenje nije promenilo, ni vezano za brak, ni za trudnoći, ni za spolja. Kada sam ustala da kažem da mi je žao, tada sam se tako osećala. Bilo mi je teško i rekla sam kako se osećam. Kako sam se osećala, tako sam i prikazala, bez imalo glume. Naravno da mi je teško. U mojoj glavi mi nije izgledalo kao da sam toliko arogantna tada. Pravila sam katastrofalne greške. Da sam slušala Filipa, ne bi došlo do toga. To je to. Moje pokajanje je isključivo za moje ponašanje, a ne za razvod i to što sam dopustila sebi novi život i zaljubljenost. Samo za način odlaska iz braka i način na koji sam ga ostavila - rekla je Dalila.

- Oči su ti zasuzile kad si videla sliku iz bolnice. Ponovo si se setila Dejanove izjave da nije bio srećan kad je saznao da si trudna. Koliko ti je to teško? - pitao je Tanasijević, a Dalila je počela da plače.

- Bilo mi je teško. Nisam mislila da je nesrećan. Dotakla me je ta rečenica, jer sam ja smatrala da se u tim trenucima i on osečao kao ja. Kada sam izgubila taj plod, oboje smo rekli: "Ko zna zašto je to bolje i zašto tako treba da se desi". Za mene je to bio jako težak period. Izgubila sam nešto što sam želela dugi niz godina. Ali preživi se sve, nije me to zaustavilo, nastavila sam dalje. Bio je neki period u "Zadruzi" kad me je neko uvredio na konto toga. Poslednji razgovor vezano za to sam imala sa Stanijom, tad sam se isplakala - dodala je Dragojevićka.

- Hvala Bogu da se to nije desilo, da se dete sada vuče. Najgore i najmonstruoznije je bilo za mene što se na početku muvanja izvlačila na hormone i taj prekid trudnoće. Ja ću svaku sitnicu naći da se iz toga izdvojim. Zloupotreba svih stvari. Imamo priliku da kod Gruje vidimo da ne zna šta se dešava sa njegovom decom. Zamisli da mi se to desilo - rekao je Dejan.

- Nije bila nikakva zloupotreba, ja sam u "Zadrugu" ušla sa svojim tabletama koje su mi bile potrebne. U tim trenucima kako sam pričala, jeste tako. Smatrala sam da ne znam šta mi se dešavalo. Lelujala sam, pričala sa zadrugarima, sve dok nije ušao Marko Đedović i rekao mi da je evidentno sve što mi se dešava. Sa jedne strane sam verovala da je zaljubljenost. Ne može da kaže da je bila zloupotreba, bilo je tako kako jeste. Opet kažem, ne želim da se ovo uzme kao neko pokajanje zbog razvoda braka - dodala je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još