POŠTOVAO SAM IH VIŠE NEGO SVOJE, IZ TOG BRAKA ZANIMA ME SAMO AUTO: Dejan Dragojević iskreno o odnosu sa bivšim tastom Husom Mujićem i podeli imovine sa Dalilom (VIDEO)

Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima novinar Darko Tanasijević postavio je pitanje Dalili Dragojević.

- Da sada možeš da vratiš vreme, i da ti se desila ista situacija, da si se zaljubila u Filipa, a da si u braku sa Dejanom, šta bi drugačije uradila da prekineš odnos sa njim i da mu objasniš da se tvoja ljubav prema njemu ugasila, a da ga ne povrediš, kako bi kako bi to izvela? - glasilo je Darkovo pitanje.

- Poslušala bih Filipa da ne treba da komentarišem, da spustim glavu, ono što sam ja uradila je veliko delo, ne bih tako postupila, jako se kajem. Zbog toga sam plakala danas, kad sam videla kako je to izgledalo - rekla je Dalila.

- Da li joj veruješ kada kaže da joj je sve teško palo? - upitao je Tanasijević Dejana Dragojevića.

- Nema potrebe da pričam da li žali ili ne žali. Vreme je prošlo, ovo što mi se desilo ovde, to je sudbina. Milion stvari sam ovde radio, da li ona žali ili ne, nije više važno - odgovorio je Dejan.

- Da li veruješ da li ona sada laže, da li laže da se istinski kaje - pitao je novinar.

- Svako neka tumači mene i nju na neki svoj način, onda komentarišu ljudi da li još uvek imam emocije. Najveća istina mi je bila laž, a najveća laž istina. U tom momentu se desio najveći preokret, kada smo se pomirili, a to je bio prvi korak u mom izlečenju. Pokušali smo, nismo uspeli, tim pomirenjem sam je upalio, da saznam sve šta je radila. Ja istinu znam, a istina je bila da sam uvideo sve. Prvih mesec dana ja nisam bio svoj - odgovorio je Dejan.

- Ne pitam te da li misliš o braku, da li ste mogli da budete srećni. Nije mi jasno na koji način si mogao da pređeš i izbrišeš sebe i nju iz tog odnosa, tako lako - glasilo je pitanje.

- Ja ovde ne mogu da sakrijem ništa, desilo se šta se desilo, to nije preko noći. To je bio trenutak kada sam sam sa sobom sve raskrstio, sva ta dešavanja su uticala na mene. Drago mi je što nešto nisam video u snimcima, gde sam plakao i lupao sve oko sebe. Od skoka u bazen, pa sve sto je bilo. Svaki moj nervni slom, odrazio se na zid, pušionicu, dok se sve nije posložilo, rekao sam sebi, ideš dalje, to je što je - rekao je Dejan.

- Kakve misli ti je probudila njena slika iz bolnice - pitao je Darko.

- Nema veze, da je bilo tako, više nije važno. Kad smo došli do kraja. Ja sam pokušavao nešto da zaštitim, ali nisam uspeo, ona je bila okupirana nekim drugim stvarima. Ja sam bio okupiran onim šta smo ostavili, što sam više razmišljao o tome sebe sam više unesrećivao. Mene više 99,9% više ne interesuje u vezi svega toga - rekao je Dejan.

- Nema potrebe da mi išta budi. Ja sam rekao, da sve što se tiče mene i nje više ne pastoji. Kuća i sve ostalo, mene ne isteresuju, možda samo auto jer sam ga sam kupio. Moj je. Samo to, sve ostalo je izgubljeno, kako je sve ovo počelo da se dešava. Taj limun, sve to što je bilo, postavke njega na majice - rekao je Dejan.

- To si ti radio, sve te aluzije na tu trudnoću - dodao je Darko.

- A ono 0,1% - prokomentarisao je Darko.

- To je ono malo, šta će biti nakon svega toga - rekao je Dragojević.

Darko Tanasijević pitao je Dejana Dragojevića kakva su ga emocije preplavile kad je tokom današnjih uspomene video slike Dalilinog oca, Husa Mujića.

- Nema tu emocija. Bila su njene uspomene, sad da dođu određeni ljudi, meni će sve isto da bude - rekao je Dejan.

- Kako bi reagovao da ovde vidiš Dalilinog oca? - pitao je Tansijević.

- Pružio bih ruku iz poštovanja prema tom nekom periodu, ali ne bih imao komunikaciju. Nema šta da pričam, niti bilo kakvo kafenisanje. Ja sam ćutao, iako sam znao da sam komentarisan. Zašto bih ja to dozvoljavao? Što bih ja to radio? Kao nekom sam dobar, a gužvam da me neko komentariše. Da li sam ja nešto loše uradio ili komentarisao? Niko nije mogao da čuje jedno ružno slovo, čak sam stao u odbranu i mlatio praznom slamom. Ja mogu da trpim, ali kad se nakupi... Stvarno sam imao ogrmno poštovanje prema svim ljudima i poštovao sam ih više nego svoje - govorio jhe Dejan.

- Zasluženo ili ne? - dodao je Darko.

- Sa ova distance nezasluženo. Bilo bi zasluženo da sam ja uradio neke stvari, pa da su me komentarisali. Ja nisam napravio loše delo i trebali su da imaju veće poštovanje nego ja - govorio je Dragojević.

- Je l' postoji neki kadar sa uspomena koji ti je posebno drag? - upitao je novinar.

- Kad sam bio čupav, imao dva zuba. Ona slika od maltera, nosio bih sam cemet na dvadeseti sprat. Smejao sam se stvarima, Tedi mi je bio simpatičan i sladak u onom odelu. Neka ide pešaka što se mene tiče - nastavio je Dejan.

- Ja ne verujem da je moj otac komentarisao negativno za njega, nego da je bila uključena samo moja majka. Dejan treba da bude svestan da sam pet godina trpela razne komentare i uvrede, ali sam se nosila sa tim. bolelo me je i zbog njega, jer nismo mogli da budemo svi zajendo, ali zbog mene. Dejan je bio prihvaćem i mislim da je bio zahvalan jer ga niko od moje porodice nije gledao drugim očima i nije se osećao kao višak - pričala je Dalila.

- On je rekao da je on bio nekad više prihvaćen i da je on "peglao" odnose iznešu tebe i tvoje familije - dodao je Darko.

- On je sa njima provodio vreme, išli su na razna mesta. Mi kao žene u našoj porodici ne provodimo toliko vremena sa muškarcima. Naravno da su ga bolje gledali nego mene. Ne bih više ni da pričam o tome. To je za mene bila dirljiva tema, jer znam kakav je to odnos bio. Ako sam ja napravila lošu stvar ja treba da budem osuđena od Dejana, a ne moja porodica. On je izabrao tako i neka on nosi to kako želi - govorila je ona.

- Je l' se Dejan ogrešio o tvog oca? - pitao je Darko Tanasijević.

- Jeste, to je surova istina. Ja neću da pričam o njegovim greškama. Ne mislim da se ogrešio komentarima. Ja znam kako moj otac razmišlja, voli da se našali i taj komentar koji smo čuli, znam šta mi je rekao u pozivu i znam da su stigli pokloni za Bajaram. To ide na njegovu dušu i ja ne mogu da menjam njegovo mišljenje - pričala je Dalila.

- Da li ostaješ pri tome da ćeš da ga tužiš za neke stvari? - upitao je Darko.

- Ne verujem da ću imati vremena da se bakćem. Naravno da će on auto da dobije, niko neće da ga uzme. Ko god bude došao, auto će biti predat kao i dokumenta - rekla je Dragojevićka.

- Darko, ti i ja idemo kod Karamujića. Auto može da se spusti kod granice, ključ neka se ostavi kod roštiljnice. Otići će David ili tata, neka oni pređu granicu. Voleo bih da se sve to reši pre nego što ja izađem i da auto bude parkiran - dodao je Dejan.

- Neće ništa biti parkirano. Tvoj suret niko ne traži - odbrusila je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.