NISAM BILA KRIVA, SPAVALA SAM MIRNO: Dalila Dragojević iskreno o raskolu u Dejanovoj porodici i njegovom povratku u Veternik (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima novinar Darko Tanasijević imao je direktno pitanje za Dalilu Dragojević, koja je zajedno sa Dejanom Dragojevićem pričala o njihovim uspomenama. Tanasijevića je zanimalo kako je Dalila reagovala na fotografije porodice Dragojević.

- Kako si doživela njegove fotografije sa porodicom? - pitao je Tanasijević.

- Nisam ih doživela, sve vreme sam čekala kada će da krenu detalji vezani za naš život. Dešavale su se neke čudne stvari spletom okolnosti, za koje sam ja uvek bila kriva. Ja za sebe znam da nisam kriva i ne mogu da se osećam loše. Spavala sam mirno, jer sam znala da nisam kriva, nisam ga zaustavljala da ide kod njih - rekla je Dalila.

- Da li si srećna što se Dejan vraća svojima i što će obnoviti odnos? - pitao je novinar.

- Ja nemam veze sa njegovim životom da bih bila srećna ili nesrećna zbog toga. Što se mene tiče, može da ide na Mars, a ne u Veternik. Ne zanima me stvarno. Ja sam svašta pričala u svojim lomovima, nisam bila svesna svoje nesvesti. Postajem polako svesna, za neke stvari se kajem. Prikazala sam razne stvari, većinom loše, ali ovaj... Stojim čvrsto i ne dam se. Ostalo je još malo do kraja, izguraću ovo i to je to. Svakom želim sreću u životu, sa ostalim životima ovih ljudi, ja nemam ništa sa njim, kao ni oni sa mojim - dodala je Dragojevićka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.