Razvodi se estrada

Razvodi se Goca Tržan

Pop pevačica Goca Tržan razvodi se od Ivana Marinkovića. Marinković je još pre deset dana napustio njihov zajednički stan u Mirijevu i vratio se da živi kod majke. Istog dana je na svom Fejsbuk profilu ostavio status:

„Hvala dragom bogu što mi je podario ćerku kakvu imam, ponosan sam tata do kraja, sve ostalo je sranje!“ - napisao je Ivan

Ivan Marinković se iselio iz stana na Mirijevu, u kojem je ostala pevačica sa ćerkom Lenom.

Razveo se Šako Polumenta

Popularni crnogorski pevač okončao 16-godišnji brak sa suprugom Vesnom, sina i ćerku će moći da viđa kad poželi.

Nakon godinu dana povlačenja po sudu, Šako Polumenta potpisao je papire za razvod od supruge Vesne, s kojom je delio i dobro i zlo više od petnaest godina.

- Šako je sve ovo vreme mislio da će mu se žena predomisliti i da će povući zahtev za razvod. Međutim, kad se pre desetak dana poslednji put odazvao na sud, shvatio je da se Vesna nije predomislila i da mu nije ostalo ništa drugo nego da potpiše papire i da joj razvod - govori dobro obavešten izvor.

Razvodi se Albert Nađ

Visoki funkcioner Partizana napustio je dugogodišnju suprugu Jelenu, sa kojom ima troje dece - ćerku Janu i sinove Nemanju i Nikolu.

Nađ je sebi kupio novi stan, u kojem živi sa novom devojkom.

- Ne želim da pričam o tome. To su neke privatne stvari i ne želim da im dajem značaj. Ja sam sportista, možemo da pričamo o sportu ako želite - rekao je Nađ.

Albert i Jelena dugo su živeli zajedno, još od školskih dana. Njihovi prijatelji iz Zemuna često su govorili da je njihov brak primer kako treba da izgleda porodična zajednica.

I sam Nađ je često isticao da mu je supruga najveća podrška. Međutim, harmonija je nestala prošle godine, a sve je puklo uoči Nove godine...

- Stvarno ne želim da pričam o tome, razumite me - završio je čelnik Partizana.


Razvodi se Katarina Šišmanović

„Daleko od očiju, daleko od srca“, kaže ona stara, koja se očigledno obistinila u slučaju Katarine Šišmanović, voditeljke emisije „Sve za ljubav“, i njenog, uskoro bivšeg, supruga Dejana Kitića!

Biznismen i bivši fudbaler iz Slovenije i njegova supruga su posle godinu i po dana odlučili da okončaju svoj brak, sklopljen najpre u Dominikanskoj Republici, a potom i u Beogradu.

Razlozi za razvod su nesuglasice vezane za zajednički život, budući da Dejan ima svoj privatni biznis u Ljubljani i nije imao apsolutno nikakvu nameru da se preseli u Beograd, a Katarina nikako nije mogla da živi u Sloveniji.

Pogledajte još