PLJAČKALA JE MUŠTERIJE KOJE SU JE PLAĆALE ZA SEKS: Filip Car izneo žestoke optužbe na račun Aleksandre Nikolić

Zadrugari Filip Car, Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić već danima su na ratnoj nozi, a učesnik iz Hrvatske sada je žestoko napao bivšu devojku i izneo strašne optužbe na njen račun.

Naime, Filip i Aleksandra redovno se prepucavaju za crnim stolom zbog toga što Car i njen dečko Dejan nisu u dobrim odnosima, pa je tokom izlaganja rekao da je Aleks iz torbice mušterije odnela novac i skupoceni sat makre "roleks" vredan 60.000 evra.

- Pošto Aleksandra skače na mene i psuje me čim se obratim Dejanu, sad ćemo malo da raspredamo o njoj i njenoj prošlosti. Samo da znate da je ova mlada gospođica u Beču krala od svojih mušterija. Radila je u Austriji isti posao kao i u Bujanovcu i Švajcarskoj, ali je u Beču bila pravi maher. Momak mi je pričao da je Aleksandri plaćao za seks nekoliko puta, da su se viđali po hotelima i da ga je jednom opljačkala. Nije imao nijedan dokaz, naravno, ništa nije prijavljivao policiji jer bi ispitivali zbog čega su se našli, otkud njemu toliki novac i ko je zapravo ona, pa se sve zataškalo - počeo je Car da priča, a Nikolićeva je prebledela.

Filip je objasnio da je Aleksandra uzela novac iz torbice i skupoceni sat.

- Taj dečko je u pederuši imao "roleks" koji vredi 60.000 evra. Pored toga, imao je u kešu nekoliko hiljada evra. Zaspao je nakon što su imali seks, Aleksandra mu je rekla da ide, a prethodno je znala gde drži stvari i novac. Iskrala se nakon što je sve uzela i više mu se nikad nije vratila. Kada je pozvao, javila se, on je pitao da li je uzela stvari. Objasnila je da nema pojma o čemu priča i da može slobodno da dođe kod nje u smeštaj gde je boravila i proveri da li se bilo šta nalazi kod nje. Sve se završilo na tome, srećom, on je momak koji mnogo zarađuje i nije ga mnogo oštetila. Bitno je samo da znate na šta je ova persona ovde spremna, a glumi nevinašce - pričao je Filip.

Dejan je u jednom trenutku prebledeo od šoka, pa se nasmejao, a Aleksandra je ustala da objasni o čemu se radi.

- Filipe, toliko si jadan da nemam reči! Sada pred finale ti mene kao raskrinkavaš i izlaziš s tom pričom. Gde si bio do sada?! Što nisi ranije rekao šta znaš? Nemaš nijedan dokaz za to što tvrdiš. Navikla sam da me optužuju za sve i svašta, tako da ću samo da sednem i više neću komentarisati ovo - rekla je zadrugarka.

Izvor: Alo!
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još