BLUD, NEMORAL I GADOST: Viktorija Mitrović u suzama komentarisala svoju prošlost (VIDEO)

U toku emisije "Uspomene zadrugara" Ivana Šopić dala je reč Viktoriji Mitrović kako bi prokomentarisala svoje uspomene.

Međutim, nakon što je odgledala svoje "Uspomene", Viki je ustala da prokomentariše sve, ali nije smogla snage, pa je izašla iz kuće:

- Nemam komentar, na kraju mi je bilo najteže kada sam videla svoju ćerkicu. Izvinite neću da komentarišem - rekla je uplakana Viki.

- Njen život je svima naterao suze na oči, ona je jedna devojka koja se napatila - rekla je Ivana.

- Tragična sudbina jedne devojke. Njena tragična sudbina od samog starta pa do dana danas. Ona se izgleda pomirla sa sudbinom da će joj život uvek biti pakao, a ima izreka da se tužni ljudi osećaju u životu kao u hladnom grobu. Nju su gajili baba i deda, a ne roditelji, a mi nažalost znamo da takve osobe sa velikom tragedijom imaju problme, njoj treba pomoć, ona ima dete i mora te stvari da ostavi iza sebe. Nadam se da ju je cela situacija naterala na razmišljanje da mora da se trgne da se pribere a ona zna da jedna devojčica zavisi od nje - rekao je Marko Đedović.

- Nije ona birala svoj život, njoj je život nametnuo sve to. Ona mora da se izbavi iz svega toga, greši ona, ali mora da se izdigne. Ona se gadi svega i bavi se tim poslom jer joj je sve gadno posle te tragedije. Ona je radna, vredna, društvena, ali njoj duštvo danas treba da da šansu i mora da prezentuje te stvari na bolji način. Ona nema volju, izašla iz pakla u brak, pa bežala, a baka i deka joj gaje dete, mora da se bori - rekao je Lepi Mića.

Kada se vratila iz dvorišta Viki je smogla snage da prokomentariše svoje uspomene.

- Šta da kažem, to je moja neka daleka prošlost. Blud, nemoral, bizarnost, gadost, ogavnost. To je to, ne bih da budem gruba. Što se tiče tog nekog dela, a ono iz Rajskog vrta sa Mirom je sadašnjost i budućnost, a ovo ostalo me ne zanima.

- Je l' se kaješ za svoj odnos sa Markom - pitala je Ivana.

- Ne kajem se sad za odnos kao odnos, rekla sam da mi je to prolazna faza. Sve je to bilo obostrano, ali od kada sam abortirala, ništa me ne dotiče - istakla je Viki.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još