KONAČNO: Sandra Rešić u suzama priznala da je zaljubljena u Anđela Rankovića (VIDEO)

Tokom emisije "Izbor potrčka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević dao je reč Sandri Rešić, koja je u svom izlaganju priznala da je zaljubljena u Anđela Rankovića.

- Da razjasnimo jednu stvar, mene boli uvo za vaše pritiske. Što se tiče, ove lepe priče što su svi ispričali. Kada je Anđelo uradio šta je uradio, ja sam bila zaljubljena u njega, on to nije znao. Ja to nikada nisam izgovorila naglas, osim tebi i Matoroj. Onda je on uradio šta je uradio i onda je bio istinit komentar Dejana Dragojevića kako se smeju i navijaju za vezu Dalile i Anđela, a ja sam pognula glavu. Meni je bilo žao zbog toga što mu se dogodilo, tj. zbog toga što je sam sebi napravio. Ne pada mi na pamet da budem folirant. Ako dečko prema kome ja imam emocije, govori da hoće da bude sa mnom u vezi, a priča o odseljenju u Kolumbiju u avgustu. Ako on odreaguje ovako kako odreaguje, šta ja da radim? Sa kim? Možda naša veza ne bi uspela... Ja posle dve godine, konačno imam ljubavni problem. Ja imam problem poverenja, ne da nećemo uspeti, da neće da se desi kad mi izađemo odavde - plakala je Sandra, pa se obratila Dejanu:

- A ti Dejane Dragojeviću, dabogda da ti se vrati sve što misliš o meni, za svih ovih koliko meseci koliko te ne komentarišem. Ako ja imam neku emociju, kakva god ona bila, nisam ga ni poljubila, mi sedimo, njemu pada raspoloženje, ja dižem raspoloženje. Ja to razumem. On meni kaže malo pre: "U avgustu, Bože zdravlja, Kolumbija", ja mu kažem: "Ako, idi". To su stvari koje moje nepoverenje dovode sve više i više. Koga boli ku**c za ovo sa Dalilom! Ne zbog Dalile, nego zbog toga što u tim momentima, kada sam ja mislila da je između nas sve okej. Ja sam uvek čekala da on prvi odgovori na pitanja za lep par, da bih znala šta da kažem. Moje drugarice ne znaju kako izgleda moj seks, zato što ja to ne pričam. Ja verujem da igleda da je foliranje, ali je to moja želja, da ja idem na tamo, ali me toliko odvlači. Mene nije strah od rijalitija - nastavila je Rešićeva.

- Ovo što ti je rekla Dalila, znači ti kao zaljubljena žena, ne želiš da mu pređeš preko neke žene, a on nije znao da si zaljubljena, a zameraš Dejanu, a sa njim je bilo povezivanja - rekao je Filip Car.

- Da je Dejanov komentar bio drugačiji... Dejanov komentar nije bio vezan za mene i Anđela... Njegovo izlaganje me je iznerviralo, jer se trudilo da je pokušao da prikaže da sam ja folirant, da bi sebe oprao. Dejan Dragojević ne može da me komentariše kao foliranta, kraj i tačka - rekla je Sandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još