DEJAN NEKA BATALI MOJU PORODICU, NE DOPUŠTAM DA ME VREĐA: Dalila Dragojević otkrila da li će se osvetiti bivšem suprugu nakon završetka rijalitija (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Dalila Dragojević prokomentarisala je navode bivšeg supružnika Dejana Dragojevića da će mu se nakon rijalitija osvetiti.

- Slušala sam i pozaboravljala pola šta su Dejan i Filip rekli. Nisam plakala zbog njega, već kada sam videla sebe u bolnici. Ja sam zaplakala kada sam videla sebe kako patim prolazeći kroz sve to. Kada sam videla koliko je Dejan bio mršav od stresa koji je proživeo. Mene tada nije zanimalo kada sam to gledala, želela sam da se dodvorim Filipu, da ne pomisli da imam emocije prema Dejanu. Krenule su samo da mi se ređaju slike. Da li sam se ljubila sa Filipom, pa je on išao da skače u bazen. Kada sam ustala i rekla da se kajem zbog ponašanja, ne zbog brata, odmah čujem "Pere se". Ja nemam problem da kažem od trenutka do trenutka, kako se osećam - rekla je Dalila.

- Ja ne znam da li on sve sada priča sve ovo, da bi mene diskreditovao, da bušim gume, popuštam kočnice... Ako mu auto bude dovezen do granice, neću mu sigurno tamo u Novom Sadu popuštati kočnice. Nisam ja osvetoljubiva, nego on. Neka batali moju porodicu, neka se drži svojih stavova. Više ne postojim za njega, mesecima nismo u odnosu. Opet kažem, sve moje suze su jer sam ispala monstrum, ne jer mi je krivo zbog tog braka i njega. Ja izlazim s lošom reputacijom, svesna sam toga, ja se plašim samo susreta s bliskim ljudima, da se plašim reputacije, ne bih sve ovo radila. Znam kako sam sve započela, znam kako sve ovo izgleda. Ako se neki ljudi zbog nečega kaju posle nekoliko godina, mogu i ja nakon nekoliko meseci kako sam učinila neke stvari. Pognuću glavu, ali neću dopustiti da me neko vređa. Žao mi je samo što nisam sve rekla odmah, što se nisam pokajala - dodala je Dalila.

Dalila se potom izvinila Dejanu za svoje ponašanje nakon preljube sa Filipom Carem.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.