BOLI ME KU*AC ŠTO SE IZVINILA: Dejan Dragojević ne oprašta izdaju bivše supruge Dalile (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanvcima Filip Car želeo je da se nadoveže na govor Dalile Dragojević, koja se izvinila bivšem suprugu Dejanu Dragojeviću zbog svega što mu je uradila i kako se ponašala posle preljube sa Filipom.

- Dalila meni u krevetu kaže da bi volela da vrati auto, da joj je krivo što se onako ponašala prema Dejanu, tad u meni probudi ljudskost. Kad oplete po njemu za stolom, i on po njoj, tad ja postanem loš prema njoj. I to je meni nejasno. Zato može da bude kakva hoće, ali folirant nije. Ona za stolom pravi najgore stvorenje od sebe, a u krevetu priča stvari koje bi trebalo ovde da priča - rekao je Car.

- Dejane, Dalila ti se izvinila - rekao je voditelj Milan Milošević.

- Boli me k*rac što mi se izvinila. Ja sam se ogrešio o svoju porodicu i to ću ispraviti. A ljudi svesni mojih grešaka koračaju mojim putem. To mi stavljaju na teret. Ali očigledno niko ne čita znakove pored puta. Evo, Filipu se oglasili i mama i tata, on se i dalje bori za ljubav - odgovorio je Dejan.

- Onda ti koračaš istim putem, jer tvoji ne prihvataju Aleksandru! - skočila je Dalila.

- Mene su njegovi pozdravili, pozdravljam i ja njih opet - rekla je Aleksandra Nikolić.

- Dejane, nisi me razumeo. Ja sam rekao da svoje greške ispravljaš i da nosiš svoje breme. Ja tebe ne kudim, kudim nju. Moji se verovatno ne slažu sa tim odnosom, ali ja nikad sebi ne bih dozvolio da moram da biram između devojke i porodice, gledao bih da sklopim i jedno i drugo ili bih odabrao porodicu - odgovorio je Car Dejanu.

- Poenta je, njihova sadašnjost je gora nego moja prošlost - dodao je Dejan.

- Ja sam sebi dozvolio jednom ili dva puta da uđem u svađe sa Dejanom, pa sam se pokajao. Ja sam napravio grešku prema njemu. Nisam aludirao ni na čiju porodicu, ne želim ni da ona uzima njegovu. Na kraju se ja najviše nasekiram. Ovaj će da jede kroki sa Mikijem, ova da se smeje, a ja se sekiram. On priča da ja pravim strategiju sa Marijanom i Dalilom da mu se nešto osvetim, ja jedva čekam da se ratosiljam svih, on u Veternik, ja u Crikvenicu, ona u Šepak - rekao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.