Severina se ne seli u Čačak i nema tri sike

Za vikend su bili na koncertu Ejmi Vajnhaus, a Seve se sada sprema da u finalu "Velikog brata" premijerno izvede novi singl "Bred Pit”.

- Nemojte verovati svemu što novine pišu. Ja sam isto pročitala da se selim u Čačak, da sam rekla da će mi biti lepša venčanica od one koju je nosila Kejt Midlton, da prelazim na pravoslavlje, da se svađam po restoranima... svega sam se načitala o sebi. Pucaju iz svih naoružanja - verskih, nacionalnih, poslovnih, emotivnih, verovatno se nadaju da će ako napišu neistinu dobiti bilo kakav odgovor od mene ili demanti, ali ja ne razumem takvu vrstu komunikacije. Znam da moji šturi odgovori o privatnom životu podstiču maštu i znam da u nedostatku tačnih informacija neko uzme sebi za pravo i složi svoj mozaik. Šta je sledeće, da imam tri sise, unapred demantujem. Ali odavno sam se pomirila s tim da dokle se god budem igrala pevačice, da će biti bezobraznih dečaka koji će me vući za kikice - ispričala je Seve za "Blic".

Da li to znači da nastavljate saradnju sa Bregovićem?
- Goran je pre svega moj prijatelj, a tek onda saradnik, iako je i jedan od najboljih saradnika s kojima sam do sada radila. Poslednji album „Zdravo Marijo“ je sigurno moj najzreliji album i rad s Goranom je dragoceno iskustvo. Ali i da ništa ne radite, s takvim ljudima koji su životno talentovani uvek imate šta da naučite. Nas dvoje smo se dogovorili da počnemo da radimo naš drugi album pred kraj godine ili početkom iduće i da nastavimo muzičku bajku koju smo započeli albumom „Zdravo Marijo”.

Severina kaže da je dobila ponudu da igra glavnu ulogu u filmu Slobodana Pešića "Biznis Bejbi", ali trenutni prioritet joj je novi album.

Severina kaže da uskoro počinje da snima trinaesti album.

- Kao muzičar sam osim dalmatinskog melosa sebi priuštila razne vrste stilova. Tako u svom repertoaru osim "Dalmacije" iz koje sam rodom i koju obožavam, imam i hermetičnih kantautorskih pesama za koje sam sama napisala i muziku i tekst. Po tako šarolikom repertoaru vidi se da se nisam nikada ograničavala, niti stavljala u kalupe, iako sam privatno u stvari melanholičan autor, što ću pokazati, nadam se, negde u sedamdesetim godinama svog života. Dotad sam dobra na sceni, pa je šteta to ne iskoristiti

Pogledajte još