K*RVETINA, KAO DA JE REMEK-DELO NAPRAVILA: Filip Car opleo po Dalili Dragojević zbog zavodljivog igranja na žurki (VIDEO)

Učesnik "Zadruge 5" Filip Car sinoć nije mogao da se smiri. On je izašao sa žurke jer nije želeo da gleda kako njegova devojka Dalila Dragojević pleše, pa je po njoj opleo kod cimera Lazara Čolića Zole.

- Ja znam da nisam za alkohol, ali meni počnu nervi. Nema, koji alkohol, treba u bazen, tuš, krevet. Kako im se sprda? Ja kad vidim ovu k*rvetinu, kao da je napravila neko remek-delo, knjigu napisala, a ne usr*la se svima u život. Klošarka, zavezala one dve zavese. Bruno, dođite po mene, stara da mi spuca šamar realnosti kad izađem. Šta sam uradio od sebe, radi koga, radi čega? Au, ko meni sj*ba mozak. Bio sam sa trista p*čki. Prošle godine se ganjao sa onim ološem, ove sa ovom kamenjarkom. Ja sam lud totalno. Ova ubija na bini kao da je na lotou dobila, a 70% nagrade poslala u humanitarne svrhe. Srce mi preskače. Ja se ubih od nervoze, ona od plesa i alkohola i pesme. Njoj je najbitnije da je u epicentru dešavanja, inače ne bi hiljadu bljuvotina napravila, a ja sam debil. Večito nađem budaletinu. Izgleda da što je veći ološ, to mene više radi - govorio je besno Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još