PROMENITE STARE OBRASCE PONAŠANJA: Ljubavni saveti za sve znake Zodijaka

Astrolozi su otkrili da Škorpija ima probleme sa poverenjem, Strelac svojim ponašanjem uništava veze i odnose, Jarčevi nisu preterano optimistični kada je u pitanju ljubav, a Vage bi trebalo da paze na pogrešne odabire.

Ovan

Stalna potraga za nečim novim i uzbudljivim, često vas dovodi do kratkoročnih, ležernih odnosa. I čim vam dosadi, odmah imate želju da se pokupite i odete. Taj put je apsolutno slepa ulica, pogotovo ako se stvarno trudite da stvorite dugoročnu vezu.

Bik

Skloni ste postupanju po ustaljenim obrascima. Tvrdoglava priroda vas sprečava da se otvorite za nove ideje, a takođe vam ne dopušta ni da se vaš odnos razvija. Pokušajte da razmišljate fleksibilnije kada je reč o ljubavnoj sferi.

Blizanci

Stalno razmišljate o tome šta ljudi misle o vama. A to je izuzetno toksično, pogotovo kad je reč o vezama. Važno je da se osećate kao kod kuće kada ste sami sa partnerom, i ako razgovarate s njim, vi ćete se uveriti da nemate zbog čega brinuti.

Rak

Rakovi pokušavaju da izbegnu sukob, posebno kada je u pitanju ljubav. To je zato što, čak i u toksičnim situacijama, nastavljaju da romantizuju ljubavne odnose. Vrlo je važno da naučite da delite svoja osećanja sa partnerom, umesto da ih držite u sebi. Jednom kada počnete to da radite, imaćete priliku da izgradite iskreniji i trajniji odnos.

Lav

Jako volite sebe, ali nemojte da dozvolite da vam ego postane prepreka za razvoj odnosa. Naučite da razumete kako se druga osoba oseća.

Devica

Nije tajna da su Device sklone analiziranju svega na svetu. Zapravo, i nije tako loše razmišljati racionalno, ali kad dopustite da mnoge sitnice utiču na vas, to onda postaje problem. Bilo bi korisno da priznate sebi da su odnosi sve, samo ne savršeni.

Vaga

Milosrdni ste i spremni da prihvatite bukvalno svaku osobu. Ali kad počnete da privlačite pogrešne ljude, ova osobina vašeg karaktera postaje slabost. Saznajte više informacija kako biste mogli da oblikujete svoje mišljenje i budite malo pažljiviji sa onima u koje imate poverenja.

Škorpija

Često imate velika i duboko ukorenjena pitanja i nedoumice kada se radi o poverenju. Jedini način da izgradite istinski zdrav odnos je da dopustite sebi da verujete svom partneru.

Strelac

Mnogi vam zavide na vašoj slobodnoj prirodi. Međutim, u dugoročnom odnosu to stvara određene probleme. Vaša frivolnost uništava sve vaše veze. Da biste izašli iz ovog začaranog kruga, pokušajte da uložite više vremena i truda u svoju vezu. Verujte nam, isplatiće se.

Jarac

Kada razmišljate o vezama, niste baš naročito optimistični. Da, možda ste imali nekih neprijatnih iskustava u prošlosti, ali pokušajte da shvatite da, uprkos tome, nisu svi odnosi negativni. Svaka osoba se na kraju zaljubi u ono što sanja.

Vodolija

Vaša nezavisna priroda često vas čini izolovanim, kao da ne možete drugima da pokažete da i vi imate osećanja. Zapravo, biti ranjiv i nije tako loše, neverovatno će doprineti razvoju vaše ličnosti, budući da je ranjivost u ljubavnoj sferi od naročite koristi.

Ribe

Odlikuje vas nežna i saosećajna priroda pa ste često skloni prilagođavanju drugim ljudima, zaboravljajući na sopstvena osećanja. Da biste stvorili zdrav odnos, morate da prekinete tu naviku usrećivanja drugih i da samo budete svoji.

Izvor: Atma.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još