SIGURNA SAM DA MU SE SVIĐAM: Viktorija Mitrović progovorila o odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom (VIDEO)

Tokom dana u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima održan je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa. Ovonedljni vođa Mateja Matijević dao je reč Lepom Mići, koji je pokrenuo temu "muvanja" Viktorije Mitović i Lazara Čolića Zole.

- Milsim da treba da budemo malo aktivniji. Gruja, čovek koji ima dvoje dece, divnu porodicu... Gospodin ovde, kada popije, poludi i izađe. Ja ne znam šta više da kažem, Grujo. Niti je ona vredna, niti si ti vredan. Milsim da ti ideš za njom kao uhoda, meni to više ništa nije jasno. Što se tiče Ane Jovanović, žao mi je što je pocepala lice, ali nije umrla da je neko kupa. To je žalosno i jadno. Čuo sam da se Viki za malo je*ala sa Zolom, pozdrav za Marka Osmakčića, Zolinog prijatelja. Ovde ima i te kako tema za razgovor. Imaju oni pravo da kažu šta hoće, ja samo kažem šta sam čuo. Ja mislim da ćete se tako iz*ebati vas dvoje kad izađete... To su neke stvari koje su vidljive, ja bih voleo da akteri ustanu - rekao je Lepi Mića.

- Imam da kažem samo da sam sela jutros i došlo je deset ljudi da mi kažu da su se oni "vaćarili" u bazenu, da je prebacio posteljinu u njen krevet i da ju je hvatao za grudi - rekla je Nevena Savić.

- Evo nek se javi ko to kaže. Budalo jedna, ova budala nije normalna - ubacio se Zola.

- Ti si probudio i mene i Dalilu, pao si između kreveta i tražio si nešto - rekla je Marijana Zonjić.

- Ja smatram da se ništa konkretno nije desilo. Ja sam Zoli rekla da smatram... Rekla sam mu da je zaljubljen u Nevenu i da ja još uvek volim Marka i da će se pokajati kad ustane. Grlio me čovek, ne znam šta mu je sada. Ja ne mutim ništa, ja uvek kažem iskreno - rekla je Viki.

- Stalno ona i ja pričamo o Neveni - dobacio je Zola.

- Mene ne zanima, ja sam rekla da je za mene rijaliti gotov. Ja sam sigurna da se ja Zoli sviđam, ali, bićemo na distanci - rekla je Viki.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.