Goca Tržan potvrdila da joj je brak u krizi

Pevačica nije želela da daje izvave pa se oglasila saopštenjem u kojem je naglasila da su o njoj pisano svašta, a da je naviše bilo poluistina.

- To sam stoički izdržavala, nikada nisam reagovala, podrazumevalo se da je to kako vi volite da kažete "šoubiznis". Sada je nastupio trenutak kada dolazimo do te tačke gde prestaje "šoubiznis" i nastupa moj
najintimniji i najteži trenutak u životu, koji uz dužno poštovanje ne želim da delim ni sa kim. Istina je da smo Ivan i ja ušli u tunel iz koga za sada ne vidimo izlaz i istina je da smo oboje, zajedno sa našom ćerkom, u veoma teškoj situaciji. Zato vas molim da nas pustite da u miru poližemo svoje rane i da po mogućnosti ne dosipate so na iste", kaže Goca Tržan u saopštenju koje je poslala medijima.

Goca je rekla da o razlozima eventualnog i konačnog razvoda nikada neću polemisati, niti pričati u javnosti.

"Ne treba mi ni vaša samilost, ni pristrasnost, treba mi samo mir. Kao majka četvrogodišnje devojčice koju prvu moram da zaštitim, upozoravam da svako maliciozno i uvredljivo nagađanje, pisanje neproverenih priča, "pouzdanih informacija" iz bliskih izvora, ovoga puta neću tolerisati. Neću žaliti da svako ovo pisanje dobije sudski epilog, jer, ponavljam, ovo više nije moj posao! Moja je dužnost i moralna obaveza da zaštitim svoje dete, sebe i svoju porodicu, Ivana i njegovu porodicu, kao i naše prijatelje. Ovo je sigurno najteži momenat u mom životu. Osećam se kao gubitnik, raspada se moj svet, zato vas još jednom molim za vaše razumevanje", piše u saopštenju koje je pevačica poslala novinarima.

Pogledajte još