IDEALNE ZA SVAKU PRILIKU: Haljine sa cvetnim motivima su apsolutni hit leta

Haljine sa cvetnim printom pravi su izbor za letnju sezonu. Ovaj print je osvojio dame svih uzrasta. Bilo da vam je potrebna ležerna haljina za šetnju do prodavnice ili haljina za svečanu priliku, cvetići su uvek pogodan izbor.

Za dnevne prilike idu uz patike i teksas jakne. Za posao, birajte svedenije modele koji ne otkrivaju previše, ali opet naglašavaju vašu ženstvenost. Za večernje prilike, birajte ženstvenije krojeve na bretele, sa zavodljivim dekolteom, prorezima i nosite ih obavezno uz štikle.

Opredelite se za cvetni dezen po svom ukusu. On može biti krupniji, sitniji, tamniji ili svetliji. Za svečane izlaske, možete izabrati nešto krupniji, upečatljiviji dezen koji je u jarkim bojama, a za svakodnevne situacije, prikladniji su nežni, sitni cvetići na pastelnoj ili beloj osnovi.

Što se tiče modela, gledajte da izaberete onaj koji najbolje naglašava vašu figuru. Ukoliko želite da sakrijete kilograme, idealne bi bile haljine koje imaju ravan štep i nešto viši pojas. Karakteristični modeli imaju "puf" rukave, a veoma čest je četvrtasti izrez na grudima. Dekolte može biti otvoreniji i zatvoreniji, to je opet stvar vašeg ukusa kao i oblik i dužina rukava. Ove haljine takođe lepo izgledaju sa kaišem oko struka, ali i sa aksesoarima u drugim printovima kao što je animal ili prugasti.

Cvetni print je razigran, mladalački i lepršav. On odmah oplemeni i ulepša svaku vašu odevnu kombinaciju. Tako da nemojte oklevati i nabavite cvetni model po svojoj meri.

Foto: Ilustracija/Pexels.com

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još