STRADALA MI JE JETRA, IZ KAFANE SAM IZLAZIO PRAZNIH DŽEPOVA: Vlada Mandić o burnom noćnom životu, braku, supruzi i deci

Bivši sportista i biznismen Vlada Mandić bio je poznat kao ljubitelj noćnog provoda i kafane, dok nije osnovao porodicu.

On je sada priznao ga je kafanski život doveo do zdravstvenih problema sa kojima se bori.

Naime, Vlada je godine proveo u prestoničkim klubovima, te mu je, kako kaže, zbog velikog konzumiranja alkohola stradala jetra.

- Jetra mi je sad dobro, proveravam to svake godine. Dok sam bio mlad, mogao sam mnogo da popijem. Znao sam po 12 sati da budem u kafani. Svaki put ostanem bez dinara i praznih džepova izađem iz kafane. Jedva mi ostane za taksi - otkrio je Mandić za "Republiku", pa dodao da je svojevremeno bio pravi boem poput njegovog omiljenog pevača Tome Zdravkovića:

- U kafani uvek naručujem pesme Tome Zdravkovića i uvek svim pevačima ostavljam bakšiš. Kad popijem, onda i nije bitno kako neko peva, bitno je da je veselo i ja onda ne štedim na bakšišu.

Od boemskog života činilo se da ga je odvojila supruga Jasmina, ali Vlada ističe da su to ipak uradile godine.

- Nije me supruga smirila, već sve to ide u svoje vreme. Kad sam bio slobodan i mlad, bio sam dostupan. Kad sam odlučio da se oženim, da se smirim, smirio sam se sam od sebe i ovako mi odgovara. Nemam vremena za izlaske, imam četvoro dece. Ne nedostaje mi uopšte taj život - priznaje bivši rukometaš koji je već dugi niz godina u privatnom biznisu. On se bavi investiranjem. Privatni posao, kao takav, nosi svakodnevne rizike, što se kosi sa sportom koji je iznedrio Mandića.

- Mnogo mi je stresniji biznis nego rukomet. Sport je čist, to što si na terenu, to je to, to je najzdravija stvar. S privatnim biznisom je sve drugačije. U rukometu sam imao izazove u vidu utakmica, sad sam našao izazov u biznisu - zaključuje Vlada.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Boško Karanović

Pogledajte još