KU*VETINO, SAD SI NAUČILA DA RONIŠ: Filip Car davio Dalilu u bazenu, Dragojevićka se gušila u suzama (VIDEO)

Dalila Dragojević i Filip Car započeli su žestoku svađu na bazenu, a u jednom trenutku takmičar iz Hrvatske je svoju devojku ubacio u vodu.

Iako je na samom početku sve delovalo kao ljubavna igrarija, situacija se otrgla kontroli.

Naime, Car je Dalilu sve vreme privlačio ka sebi, što je ona odbijala, te je počela da histeriše i vrišti. Filip to nije mogao da podnese pa ju je u dva navrata držao pod vodom, a ona je zapomagala, gušila se i molila Lepog Miću da joj pomogne. Nakon toga, Dalila je napustila bazen i uplakana otišla pod trem.

Inače, svemu tome je predhodila žučna rasprava. Filip je Dalili doneo ručak, a tokom svađe joj je rekao da ostavi njegov tanjir. Ona je besna ustala i razbila ga je.

- Ne zanimaš me, ti meni da kažeš da ti ostavim hranu. Od tebe mi ne treba ništa, ja sam debil što sam to prihvatila, klošaru jedan - prebacila je Dalila.

- A ako te ne ponudim, ti kreneš haos da praviš za stolom - nastavio je on.

- Od*ebi od mene! - nastavila je ona.

- Ja sam se za svoje greške pokajala. Znaš za šta još? Kad kažeš da ti je bolje gde te je neko razvljivao, bolje da sam ostala i ja tamo gde me niko nije ponižavao. Meni nije bilo žao braka. Ja pričam samo na kontu tebe i uvek ću da pričam tvojim jezikom - govorila je Dalila.

Dalila je otišla da plače ispod trema, a Viktorija Mitrović joj je prišla da pokrije.

- Da li je moguće da ona plače zato što sam je zagnjurio? K*rvetina. Vi stvarno padate na te njene fore? - pitao je Car.

- Dobro je, sele, bar si naučila da roniš - govorio je Filip.

- On nema osećaj ni za šta... Ja ne znam da ronim - plakala je Dalila.

- Imaš 30 godina, ne znaš da roniš. Zaronio sam zajedno sa tobom - prebacio je Car.

- Rekla sam ti da ne ronim, da imam traumu, ja ne ronim! - nastavila je ona.

- A znaš glumačke suze! - nastavio je on.

Dalilu je ovo iznerviralo, pa je počela da ga gađa kamenjem po glavi i papučama. Car je izašao iz bazena i ponovo ubacio Dalilu u bazen, a ona je ponovo završila u suzama nakon što ga je pesnicama udarala po glavi, a obezbeđenje je moralo da reaguje.

- Koliko godina imaš? Neću da te potopim, šta imaš, tri godine? Moraš da naučiš da roniš, imaš trideset godina - pitao je Filip.

- Šta radiš ti? Stani! Stani i gledaj me.... Šta je tebi? Što plačeš i praviš scene? Je l' si zaronila u bazen na dve sekunde? - pitao je Filip.

- Neću da ronim - rekla je ona.

- Ajde, gubi se. J*bem ti mater bolesnu - poludeo je Car.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još