Kejt Vinslet dobija zvezdu na Stazi slavnih

LOS ANDJELES, 22. juna 2011. (Beta-AFP) - Glumice Kejt Vinslet, Skarlet Johanson i Dženifer Aniston i pevačica Dženifer Lopez dobiće svoje zvezde na Stazi slavnih u Holivudu.

Komitet za izbor holivudske Trgovačke komore - koja vodi brigu o Stazi slavnih na Holivud bulevaru u Los Andjelesu - objavio je spisak za 2012, u oblasti filma, televizije, muzike i radija. Što se filma tiče, zvezde će dobiti i junak akcionih filmova Vin Dizel, direktor studija Piksar Džon Laseter, junak "Paklene pomorandže" Malkolm Makdauel i vlasnik kompanija Viakom i Paramaunt Samner Redstoun. Posthumnu zvezdu dobiće glumac Ričard Barton.

Medju muzičkim izvodjačima su ritam i bluz grupa "Bojz Tu Men" i soul pevač Bari Vajt, koji je umro 2003. Odabrani imaju pet godina za organizaciju ceremonije na Stazi slavnih, na kojoj je već oko 2.400 zvezda. Medju onima koji su nedavno dobili holivudsku počast su glumci Kolin Fert, Penelopa Kruz, Alek Boldvin, Donald Saderland i Adam Sandler, kao i dirigent Zubin Mehta i pevač Brajan Adams.

Pogledajte još