NISAM SPREMNA ZA OZBILJNU VEZU, ŽELIM JOŠ DA LUDUJEM: Iva Grgurić raskinula sa dečkom nakon deset meseci romanse

Pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić otkrila je medijima da je posle deset meseci romanse shvatila da još uvek nije spremna za ozbiljnu vezu.

- Slobodna sam, raskinula sam sa dečkom! Ovog leta želim da budem sama, da putujem i da se provodim - rekla je Iva i dodala da je sebe zapostavila dok je bila u vezi sa momkom, koji nije poznat javnosti:

- Shvatila sam da nisam spremna za vezu... Ovog leta hoću da se provodim i da mislim samo na sebe! Ma, hoću da izlazim, putujem i ludujem! Kada sam u vezi, maksimalno se dajem dečku, sve vreme sam mu posvećena, a sebe zapostavljam... Više neću da budem takva! Želim da se posvetim sebi i karijeri, imam dosta planova... Uživam sama i srećna sam!

Zgodna plavuša tvrdi da ima brojne udvarače.

- Stalno me muvaju muškarci, i kad sam slobodna, i kad imam dečka! Moji kriterijumi su visoki. Kada ne dobijem to što tražim, ostavim momka. Privlače me samo oni koji ne vole da se eksponiraju. Moj budući dečko mora da bude inteligentan i harizmatičan i da ima tu ludačku energiju kao i ja.

Iva je izjavila da najviše udvarača ima na društvenim mrežama, a neki od njih pokušavaju da je osvoje tako što joj šalju - slike polnog organa.

- Kada mi muškarci šalju slike penisa, ja ih blokiram, to mi je odvratno! Ti momci se na taj način ponižavaju... Nijedan dečko s kojim sam bila u vezi mi nije slao takve slike, jer zna da me to ne privlači. Niti sam ja ikad slala svoje gole fotke muškarcima - rekla je rijaliti zvezda i dodala da žene ne smeju da joj priđu:

- Žene me ne muvaju jer im ne dajem prostora... Ma, svi znaju da volim samo muškarce. Kad bi me žena muvala, patosirala bih je!

Izvor: Informer.rs
Foto: iva_grguric_official/Instagram

Pogledajte još