Željko i Jovana otkopali ratne sekire

Posle vikenda provedenog u Crnoj Gori, Željko je u nedelju po sletanju u Beograd bukvalno besneo na voditeljku, što je privuklo pažnju svih prisutnih putnika.

Željko i Jovana su kratko vreme uživali u čarima crnogorskog primorja, a romansa je izgleda trajala do povratka u Beograd.

"Press" piše da je Željkov urlik bio toliko jak da su se svi osvrnuli i gledali u njih.
- Bio sam skoro na drugom kraju aerodroma i nisam čuo šta joj je konkretno pričao, ali se definitivno nije kontrolisao. Mahao je rukama i vikao na nju sigurno nekoliko minuta, ne obraćajući pažnju na to da ih svi prisutni putnici gledaju. Ona je savijene glave gledala u pod, slušala šta priča i nije progovorila ni reč. Videlo se da joj je bilo neprijatno i da je shvatala da su na javnom mestu, pa nije htela da se raspravlja. Tek kada je neki stariji gospodin prokomentarisao naglas: „Dosta bre više!", Željko je shvatio da urla nasred aerodroma i da ih svi gledaju. Zatečen celom situacijom, naglo je ućutao i povukao putnički kofer kako bi i Jovani dao znak da krenu. Oboje su ćuteći izašli sa dolaznih perona i uputili se ka automobilu koji je bio parkiran ispred aerodroma - kaže izvor Pressa.

Razlog svađe nikome nije poznat, a šta vi mislite zbog čega su se Željko i Jovana ponovo posvađali?

Pogledajte još