MODNO USKLAĐENI: Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj nose identične patike (FOTO)

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović nakon raskida petogodišnje veze sa novosadskim biznismenom Đorđem Kuljićem uplovila je u ljubavnu romansu sa fudbalerom španske "Sevilje" Nemanjom Gudeljom.

Naslednica folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović i uspešni sportista već nekoliko meseci uživaju u svojoj ljubavi daleko od očiju javnosti.

Tokom juna atraktivna Beograđanka sa svojim dečkom i njegovom porodicom odmarala je na Ibici, a ovih dana zaljubljeni par obilazi Amsterdam.

Iako su odlučili da svoju vezu ne eksponiraju u javnosti i na društvenim mrežama ne objavljuju zajedničke fotografije, tridesetogodišnji reprezentativac Srbije sinoć je napravio presedan i na svom Instagramu podelio simpatičnu fotografiju sa izabranicom, na kojoj se može videti da nose identične patike. Njegovu objavu na svom profilu podelila je i Anastasija i ovim potezom oduševila svoje fanove.

Podsetimo, Anastasija i Nemanja u vezi su oko četiri meseca, a upoznali su ih zajednički prijatelji. Par se prvi put pojavio zajedno na glamuroznoj proslavi njenog 24. rođendana. Kako pišu domaći mediji, muzička zvezda uskoro bi trebalo da se preseli kod svog voljenog u Španiju.

Foto: nemanjagudelj/Instagram
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još