ŠTA NIKADA NEĆE PRIZNATI? Najčešće laži kojima se služe pripadnice svakog znaka Zodijaka

Horoskopski znak mnogo govori o nama i o načinu na koji se ophodimo prema ljudima iz naše okoline, a svakom znaku Zodijaka ume da se omakne i poneka laž... Razlozi su direktno povezani sa njihovim osobinama, nedostacima ili kompleksima.

Ovan

Kada govori laži, žena Ovan je nespretna s rečima. Izuzetno je iskrena, što ponekad može ostaviti privid da je bezosećajna. Međutim, njena želja za samostalnošću tera je da ne bude iskrena u vezi sa svim što govori. Laže da je nezavisna, jer želi da to drugi misle. Slagaće vas da joj niste potrebni i u stanju je da izgovori bilo šta kako bi vas uverila u to. Ali istina je da se užasava usamljenosti.

Bik

Žena Bik voli da bude tu za svoje bližnje, pruža oslonac svim svojim prijateljima, psihički je snažna i sposobna. Međutim, ona može da bude jako tvrdoglava i vrlo nefleksibilna. Laž u koju je sebe ubedila je da su svi oko nje neverovatno ljubomorni na nju i nikad ne bi priznala da je situacija zapravo obrnuta, jer žena Bik najčešće krije svoja prava osećanja.

Blizanci

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku vole da koriste male bele laži. One su vrlo zanimljive i vole da se druže sa svima. Takođe su inteligentne i lako komuniciraju sa kim god požele. Žena Blizanac je uvek uravnotežena - kako u profesionalnom, tako i privatnom životu. U većini slučajeva nema šta da joj se zameri. Međutim, njen najveći problem su male bele laži koje koristi kako bi bila omiljena u društvu, jer često nije svesna da se sviđa ljudima onakva kakva zaista jeste.

Rak

Žena Rak je redak tip žene. Ona voli da se upušta u avanture, zabavna je i uvek je u potrazi za provodom. S druge strane, ona će biti srećna i kad veče provede s vama uz vaš omiljeni film. Veoma je maštovita i kreativna, čime lako impresionira sve oko sebe. Takođe je veoma pametna. Ali, uprkos svemu ovome, može imati problema sa samopouzdanjem. Iako se trudi da to prikrije, pažljivo je posmatrajte i videćete kako nesigurnost isijava iz nje.

Lav

Ona je žestoka, samopouzdana i profesionalna. Zna šta hoće i zna kako da dođe do toga. U profesionalnom okruženju joj nije teško da se bori za ono što želi. Međutim, ono što nju vodi u nevolju je potpuna nesposobnost da shvati tuđu perspektivu ili mišljenje druge osobe ako se razlikuje od njenog. A najveća laž koju izgovara je da može biti saosećajna, puna razumevanja i poštena - ona ubeđuje pre svega sebe da je vrlo sposobna za te stvari, međutim ona to jednostavno nije.

Devica

Promišljena i analitična, žena Devica nema problem sa svojom osećajnom i strastvenom stranom. Ona je vrlo racionalna i realna i retko joj je glava u oblacima. Donosi potpuno trezvene odluke kada je u pitanju njen ljubavni život. Međutim, laž koju govori drugima je da je poštena prema svima. Ona je jedna od najizazovnijih i najkritičnijih ljudi u svom krugu prijatelja, a da to čak ni ne shvata.

Vaga

Žene Vage su bezbrižne i harizmatične. Vole da uspostavljaju kvalitetne veze sa ljudima i kraljice su kada treba da se suprotstave nekome ili nečemu. Laž je da su povezane sa svojim emocijama i da slušaju svoje srce, jer u stvarnosti zapravo mogu da budu zaslepljene ljutnjom. Uverene su da su u svakoj situaciji u pravu i odbrambeno se ponašaju. Iako ne vole sukob, nekad se uključuju u njega ili ga čak i izazivaju.

Škorpija

Vrlo je usklađena sa svojom intimnom stranom - zna kako da iskoristi svoje telo i kako da na taj način dobije prednost. Emocionalno, neverovatno je topla, draga i ljubazna prema svom partneru. Međutim, ako se oseti ugroženo, pretvara se u drugu osobu - postaje negativna, nesigurna i borbena. Moraćete stalno da je uveravate kako nema razloga za brigu i da joj dokazujete da vam je važna i da može da vam veruje. Njena laž je tvrdnja da je sigurna u odnos sa vama.

Strelac

Ona je odlična i ljubazna prijateljica svima do kojih joj je zaista stalo. Vrlo je radoznala i to je čini zabavnom - sve će pretvoriti u hrabru avanturu. Problem predanosti nema u intimnim odnosima, poput muškarca Strelca, već na profesionalnom polju. Vreme provedeno na poslu za nju je dosadno i kako bude starija sve će joj to teže padati, iako ona to nikada neće priznati.

Jarac

Žena Jarac je nešto drugačija od muškarca Jarca. Ona je skromna i voli one oko sebe i veoma je strpljiva sa onima sa kojima je bliska. Jako je odgovorna i praktična, voli planove i rutinu i retko će negde da krene bez svog rasporeda i planera. Laž koju izgovara jeste da je dobro, čak i kada to nimalo nije. Jednostavno, teško izražava one dobre, kao i one loše emocije.

Vodolija

Površna slatkica, žena Vodolija ume da bude svojeglava. Ona zna šta voli i retko se preispituje. Ponekad je tvrdoglava, ponekad u neznanju, međutim, ponekad je i u pravu. Ako ništa drugo - ona je neverovatno lojalna i sjajna prijateljica onima do kojih joj je stalo. Može imati tendenciju da bude ljubomorna i nesigurna, ali laž koju govori i sebi i drugima je to da je apsolutno usklađena sa svojim emocijama. Ona će upoređivati svoj izgled sa izgledom drugih žena, zbog čega će ponekad osetiti zavist i ljubomoru, međutim - ona to jednostavno nikad neće priznati.

Riba

Ljubazna i emocionalna, žena Riba vrlo je slična muškarcu u ovom znaku. Ona je osećajna i sve prima k srcu, a kada voli - voli svim srcem. Njena osetljivost ponekad joj pruža snagu, ali često je i povredi. Maštovita je, vrlo kreativna i organizovana na profesionalnom i privatnom planu. Ona misli da može da kontroliše svoja osećanja, ali je život često upozori da to nije tako. Laž koju ona govori je da ne dopušta da stvari iz njene okoline previše utiču na nju, ali zapravo sve utiče ne samo na nju, nego i na njeno srce, priznala ona to ili ne.

Izvor: Atma.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još