SVAKO LJUBAV POKAZUJE NA SVOJ NAČIN: Dvanaest znakova otkrivaju da vas partner zaista voli

Ako ste među onima se osećaju nesigurno oko toga da li vas partner još uvek voli ili ne, možda će vam ovi znakovi prave ljubavi pokazati da postoje različiti načini njenog izražavanja.

Svaka osoba izražava ljubav na drugačiji način, pa su tako neki dobri sa rečima, dok drugi nemaju tu sposobnost. Takav neuspeh u izražavanju emocija često može biti problem, naročito u ljubavnim vezama, jer stvara atmosferu sumnji i nesigurnosti koje mogu da oslabe vezu između dvoje zaljubljenih.

Ljubav dolazi u raznim oblicima i zato se ne možete uvek osloniti samo na verbalne. Pokušajte zato da se skoncentrišete na one neizgovorene sitnice, u kojima možete da pronađete odgovor na svoje pitanje: "Da li vas partner voli?". Svako ima svoj način pokazivanja ljubavi, a problem nastaje kada svoju definiciju romantike namećete onom drugom i prisiljavate partnera da to izražava na vaš način. Ono što je zaista važno je da naučite da prepoznate ljubav kada je tu i da je cenite čak i kad je u nekom od najneprepoznatljivijih oblika.

Pomoću dvanaest znakova možete prepoznati da vas vaš partner stvarno voli.

1. Njegova pažnja je spontana i nepredvidiva

Nisu mu potrebne godišnjice ni druge posebne prilike da vam pokaže koliko vas voli i obožava. On je najslađi i najpažljiviji partner kojeg žena može imati, svakog dana osećate se srećnom što ste upoznali nekoga ko bi učinio sve za jedan vaš osmeh.

2. Ne može da prestane da vam kupuje slatke (ali beskorisne) stvari

Nezavisno od toga koliko skupe (ili jeftine) i nepraktične stvari bile, dok god zna da ćete barem na trenutak biti najsrećnija osoba na svetu, on će vam to kupiti. On možda čak i ne deli vaše mišljenje da je to nešto slatko ili zanimljivo, ali zna da je to ono što će vas učiniti srećnom.

3. Pamti važne datume i detalje

Bez obzira na to koliko je inače zaboravan, pobrinuće se da zapiše i napravi podsetnike, kako ne bi zaboravio važne datume i detalje iz vašeg života: rođendane, godišnjice, dan kad ste se upoznali, prvi film koji ste zajedno pogledali i slično.

4. Često vas pita "Jesi li dobro?" i "Je l' to u redu?"

Nikada vas neće naterati na nešto što je vama neprijatno. Ako vaš partner radi upravo suprotno, onda možete biti sigurni da ste sa pogrešnom osobom. Biti u vezi, ne znači odreći se prava da donosite sopstvene odluke, niti da dajete nekom drugome moć da upravlja vašim životom.

5. Čini sve da se osećate lepom iznutra i spolja

Osobe koje vas zaista vole, ceniće vas zbog onoga što vi jeste. Uz njih ćete se osećati kao najlepša i najvažnija osoba na svetu. Voleće sve u vezi vas i vaše nedostatke će videti kao vašu dragocenu jedinstvenost i jedan od onih slatkih razloga zašto su vas izabrali.

6. Nikada mu nećete biti dosadni

Sasvim je redu što niste uvek fantastični i ne morate sve oko sebe uvek da obarate s nogu. U svemu što vi smatrate dosadnim i prosečnim kod sebe, on će videti nešto zanimljivo i fascinantno.

7. Vi ste njegov broj 1 i to će pokazivati svakog dana iznova

On će biti prvi koji će vas pohvaliti i bodriti i nikada se neće umoriti da vas podstiče da date sve od sebe i biće tu i kad gubite i kad pobeđujete, u uspehu i neuspehu. Biće uz vas na svakom koraku.

8. Naljutiće se na vas, ali nikada neće prestati da vas voli

Svađe su normalna pojava i u nasrećnijim vezama, ali to ne znači da će u trenutku popustiti pred tim negativnim osećanjima i dići ruke od vas i od vaše ljubavi. Znaćete da vas vaš partner iskreno voli kad, nezavisno od toga koliko je ljut ili razočaran, i dalje voli i brine za vas.

9. Nikada neće dopustiti da se osećate usamljeno, čak ni ako je kilometrima daleko od vas

Neko ko vas zaista voli, neće dopustiti da se osećate kao da nemate nikoga kome biste se obratili kada vam je ljubav najpotrebnija. Čak i ako je daleko od vas, učiniće sve da vas podseti da postoji neko ko će vas razvedriti i dati vam zagrljaj - pa makar to bio samo onaj virtuelni.

10. Razume da ne možete uvek biti u najboljem izdanju

U redu je ako niste savršena osoba - u redu je i onda kada niste najprijatnije društvo i kada niste dobro raspoloženi. Imajte na umu da je pronaći nekog, ko može podneti vaše najgore i najiritantnije ponašanje i ko može imati dovoljno strpljenja za vaše ispade - prava dragocenost.

11. Tretiraće vas kao kraljicu

Prema vama će se uvek odnositi kao da zaslužujete samo najbolje u životu. Ako zna da bi vam nešto moglo ulepšati dan i razvući osmeh na lice, učiniće sve da to i ostvari.

12. Uvek će odabrati vas i vašu vezu

Bez obzira na sve što se događa i koliko god puta da se posvađate, na kraju dana uvek će se vraćati vama i uvek će odabrati vas.

Izvor: Živim.gloria.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.