URADILA SAM MNOGO GROZNIH STVARI I TO MI SADA DOLAZI NA NAPLATU: Dalila Dragojević iskreno o odnosu sa bivšim suprugom Dejanom i krahu ljubavne veze sa Filipom Carem (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" predstavnici sedme postvljali su pitanja učesnicima "Zadruge 5". Novinar Darko Tanasijević imao je pitanja za Dalilu Dragojević.

- Dobro veče zadrugari, drago mi je što vas vidim. Dalila, kako si - rekao je Tanasijević.

- Dobro sam - rekla je ona.

- Hajde da pričamo direktno. Zašto ne zaboraviš Cara? - upitao je voditelj.

- Hoću, po prvi put kažem da hoću. Definitvno nemam razloga da se vraćam na tu priču, to je to. Danas se desilo šta se desilo i eto, to je to. Moje greške su takve kakve jesu i prihvatila sam ih. Napravila sam mnogo groznih stvari i to mi sada dolazi na naplatu - rekla je ona.

- Zbog čega se ne otarasiš više te priče? - upitao je Tanasijević.

- Ne znam, uvek sam tražila razlog da to može biti bolje. Da li je to što se nalazimo ovde i nisam mogla da ga izbegnem. Stiglo me je sve ovih dana i mislim da, sama ta činjenica da se izlazi odavde, ne bude mi dobro. Nisam neko ko će se baviti pljuvanjem po njemu. Ja stojim iza sebe da sam jako grešila. Gledaću da poradim na sebi i da stavim sebe na prvo mesto. Trudiću se da izbegavam sve konflikte, da izbegavam da pričam bilo šta vezano za njega. Prevršilo je svaku meru. Rekla sam Mići da njie lako preseći preko noći. Da ga volim, volim ga, ali niti on ima šta da traži, niti ja. Sve je gore i gore. Ja sam kriva jer sam dopustila to što sam dopustila. Kriva sam jer sam mislila da će svaki put da bude bolje, kriva sam što sam živa. Padnem ja u te faze depresije, da li će me neko sačekati i kako ću sama. Ali kada mi Mića kaže da će moj otac da me sačeka. Vidim da sebe više ne prepoznajem. Ja sam sada izgubljen i beznadežan slučaj. Teško mi je, to je činjenica. Stidim se svojih postupaka, sramota me je. Nije mi ni malo lako da se nosim sa tim, ima ljudi koji me uteše. Nije niko u mojoj koži, ja najbolje znam kako se osećam i kakvo je moje stanje trenutno - rekla je Dalila.

- Tebi Filip ništa ne veruje, on tvoje postupke tumači na hiljadu i jedan način - rekao je Tanasijević.

- Naš ondos je izgrađen na nepoverenju. Jako loše stvari su se desile da bi poverenje moglo da se stekne. Ne veruje on meni, niti ja njemu. Tako se završilo, ja da sam se pitala, ne bi se tako završilo. Jako sam istrošena i ne znam šta više da ti kažem. Ja to slušam od njega uvek, nije to meni ništa novo, ali je teško da se nosiš sa tim. Nije lako, da neko priča o tebi, sa kim si sve desilo. Konstantno pričanje loših stavri utiče na mene - rekla je Dalila.

- Uništila si svoj brak sa Dejanom zato što si se zaljubila u Cara. Imala si petlju da da priznaš da si se u Cara više zaljubila, nego onomad u Dejana. Car ti ni to ne veruje, onda se nameće pitanje: Šta ti tražiš više sa njim? - upitao je novinar.

- Ja sam se ogrešila o Dejana, sada se Filip o mene ogrešio i ja o njega. Ne bih više pričala o tome ko je gde grešio. Ja se nikada nisam zaljubila kao u njega, svaka moja zaljubljenost je bila kada sam ja bila slobodna. Nije bilo kao sa Filipom povuci podegni. Ova veza je bila jako turbulentna, borili smo se. Borio se i on, kada je otišao u drugi odnos pa se vratio meni. Borila sam se i ja da preživim sve što sam gledala svojim očima. Dala sam sve od sebe i to je to. Potrudim se da se ne baziram na te teme. Nekako, ta noć kada se spusti, kada se približim krevetu, mene sve stigne - rekla je Dalila.

- Koliko je teška ta unutrašnja borba gde ne možeš da podeliš šta ti je u glavi i srcu? - upitao je Darko.

- Ono što ja znam u sebi i ono što ja osećam, ne mogu da objasnim bilo kome - rekla je ona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.