IZBORIĆE SE SA SVIM PROBLEMIMA: Pripadnice kojih horoskopskih znakova su najhrabrije?

Na engleskom ih nazivaju "badasses", dok u našem jeziku opet postoji mnogo reči koje bi ih okarakterisale: dinamične, odlučne, snažne... To su žene koje su hrabre i žestoke, ali nisu zle i bezobrazne. Ove žene znaju šta žele i mogu svoj stres i sumnje da pretvore u nešto korisno. Reč je o ženama koje se ne plaše da kažu šta misle i da u svakom slučaju brane sebe (ili druge). U kojim horoskopskim znacima se najčešće rađaju ovakve žene, pročitajte u nastavku teksta.

Lav

Žene koje pripadaju ovom znaku mogu se nositi sa bilo kojom situacijom u životu. Poput lavova, rizikuju, što ih može dovesti u opasnost, ali su u stanju da se izbore sa svim problemima, ne plaše se i vrlo su odgovorne.

Strelac

Divlja, avanturistička, optimistična i spontana - ovo je žena Strelac na koju možete računati ako želite da vidite život ružičastim naočarima, kada sve okolo izgleda crno. One žene koje pripadaju ovom horoskopskom znaku ne oklevaju da isprobaju nove stvari i mogu svaku negativnu situaciju da pretvore u pozitivnu.

Jarac

Ova žena izgleda strogo i teško joj je da prizna poraz ili da odustane. Žena Jarac je idealan lider, jer ima samokontrolu i energično brani svoje stavove, ali i svoj tim. Ona ostaje verna sebi i onima oko sebe, a njen organizacioni um uvek privlači interesovanje.

Izvor: Ženski.magazin.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još