NASTAVLJA SE MEDIJSKI RAT SNAJKE I SVEKRA: Nikolina Pišek odgovorila na optužbe Vitora Ristovića da mu je ubila sina Vidoja

Od iznenadne smrti istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, voditeljka Nikolina Pišek i njen svekar Vitor Ristović vode neprestane ratove putem medija.

Naime, Miša Grof je sada u emisiji uživo izneo niz jezivih optužbi, među njima i to da je Nikolina ubila njegovog sina Vidoja.

- Nikolina me je zvala pre sedam-osam dana sa nepoznatog broja da me pita zbog čega joj se ne javljam i zbog čega je mrzim, na šta sam joj ja rekao: 'Ubila si mi jedino dete, kako da te ne mrzim' - rekao je Miša Grof u emisiji "Premijera-vikend specijal".

Tim povodom oglasila se i Nikolina.

- Nemam komentar, hvala. Ovo bi trebalo da komentariše neki psihijatar - rekla je kratko Nikolina.

Podsetimo, Miša Grof je jednom i citirao prepisku između njegovog sina i snajke, u kojoj ona navodno traži pare od Vidoja, tvrdeći da je to radila gotovo svakodnevno. On je izneo i šokantnu tvrdnju da Nikolina stoji iza pljačke apartmana na Hrvatskom primorju Kaštel stari, koja se desila pre skoro dve godine, kad je njoj i Vidoju nestao nakit iz sefa u vrednosti od 270.000 evra i 68.000 u kešu.

Izvor: Kurir
Foto: vidojeristovic/Instagram

Pogledajte još