BUDITE U TRENDU: Šest odevnih kombinacija su "must have" ovog leta

Aktuelni trendovi dolaze i prolaze - neke komade obučemo nekoliko puta i već postaju demode, dok drugi postaju neprolazni klasici. Kada se pakujemo za more ili nismo u stanju da se odlučimo šta tačno da kupimo, najbolje je odabrati one odevne predmete koji su dovoljno efektni i moderni, ali sa druge strane i lako ukloplivi u razne stajlinge.

1. Bela haljina

Ništa toliko ne asocira na leto kao lepršava bela haljina. Od toliko različitih krojeva, izaberite baš onu koja vam najviše pristaje i u kojoj se osećate najprijatnije. Bila duga ili kratka, sa širim bretelama ili bez - sa njom nikada nema greške. Možete je kombinovati sa apsolutno svim. Od plaže do večernjeg izlaska, odgovara svakoj prilici.

2. Wrap suknje

Suknje na preklop ili wrap suknje bile su veoma popularne početkom 2000-ih, a sada se vraćaju na velika vrata. Podjednako su efektne bilo da nosite štikle, sandale ili patike. Uz majicu ili top - sasvim je svejedno, ovaj model daće poseban pečat svakoj kombinaciji i savršeno ističe žensku figuru.

3. Pletena torba

Torbe od ratana ili nekog drugog sličnog materijala pre su se koristile isključivo za kupovinu namirnica. Međutim, danas su stekle veliku popularnost, pa ih i najpoznatije svetske modne kuće predstavljaju u svojim letnjim kolekcijama u različitim bojama, oblicima, veličinama.

Najveća prednost ovog modela jeste što se mogu lako kombinovati u sve - uz duge i lepršave haljine, džins, autfite za plažu, pa se čak može nositi i u večernjim varijantama u mini-verziji.

4. Espadrile

Zbog udobnosti i ležernog stila, omiljena su obuća za lepo vreme mnogih žena. Nosile su ih Džeki Kenedi i Grejs Keli, a danas ih možemo videti kao deo modnih kombinacija Kejt Midlton, španske kraljice Leticije, Dženifer Aniston... Udobnost i praktičnost - najveća su prednost ovog letnjeg modela.

5. Bele pantalone

Bele pantalone jednostavno ne mogu izaći iz mode. Lagane i praktične, slažu se sa svim bluzama i majicama. Možete ih obući za šetnju ili odabrati za večernji izlazak uz kratak top. Mnogima su omiljeni komad jer idu uz apsolutno sve.

6. Svileni komadi

Svila i svilenkasti materijali pobrali su simpatije mnogih žena. Ovaj materijal daje posebnu notu svakom autfitu. Bluze, haljine, košuje, pa čak i sakoi od ovih materijala, sve se više mogu naći na rafovima raznih butika.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još