ODBILA DA SE POZDRAVI SA ZOLOM: Nevena Savić zauzela 25. mesto u "Zadruzi 5"! (VIDEO)

Tokom emisije "Finala izbacivanja" voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću, kako bi otkrio ko će od 25 finalista pete sezone rijalitija "Zadruga" napustiti imanje u Šimanovcima i osvojiti 25. mesto.

Milan je podigao četiri takmičara kojima je boravak u "Zadruzi" ugrožen, a to su bile Jovana Tomić Matora i Milana Šarac Mima.

- Grujo, je l' moguće da si ti ljut na nju? Ako napusti 'Zadrugu' možda je nećeš više nikad videti? - pitao je Milan.

- Da, ja sam je pitao da li je svesna šta smo napravili i da možda treba da obavimo razgovor, a ona je počela da se glupira. Ide mi više na k*rac šta god da priča, svaka njena reč - rekao je Nikola Grujić Gruja.

Naokn Mime i Matore, on je prozvao i Nevnu Savić, jer je i ona večeras među ugroženim takmičarima.

- Mislim da ima ljudi koji su bili izloženi većem pritisku. Ja sam zadvoljna i ne bi mi bilo žao da ispadnem - rekla je Nevena.

- Anđela, ako ćemo po vašem mišljenju, šta misliš ko je zaslužio da uđe u superfinale Gruja ili Mima? - pitao je Milan Milošević.

- Niko, ali pre bih Mimu izabrala. Ovaj nije zaslužio da bude ni u 'Zadruzi', ni u životu. Uspeo je da ostavi ženu, a i dalje da trči za njom. Nadam se da će da ostane, da još malo trči sa njom - odgovorila je ona.

- Aleks, da li želiš nešto da kažeš Matoroj? - pitao je voditelj.

- Jedino mogu da joj se izvinim i kažem da je sve bilo iz dobre namere, tako sam smatrala - pričala je MC Aleks.

- Matora, da li misliš da je lagala Đedovića? - dodao je Milan.

- Ne mislim - rekla je ona, a Milan joj je rekao da može da sedne i da njen boravak više nije ugrožen.

- Je l' voliš Mimu? - pitao je Milan Gruju.

- Da - rekao je pevač.

Milan je pozvao Gruju da zagrli Mimu i kaže sve što mu leži na duši.

- Žao mi je što smo sve ovo uradili ni zbog čega. Žao mi je što sam zapustio sve i zaboravio na sve zbog ovog odnosa. Žao mi je što nismo izašli ruku pod ruku, ovo bi imalo bar smisla za mene, a ovako nema smisla. Ako odavde ne izađemo zajedbo, nećemo se čuti. Deca su mi na prvom mestu - pričao je on.

- Žao mi je zbog svega - dodala je Mima.

- Zola, da li želiš da se izviniš ovoj devojci, jer ona je sigurna da si se igrao sa njenim emocijama? - pitao je voditelj.

- Ja nikad nisam rekao da imam ekstremne emocije, pa ne mogu da priznam. Izvinjavam se ako sam je povredio na bilo koji način. Nisam imao lošu nameru, ali nisam mogao protiv sebe - odgovorio je Lazar Čolić Zola.

Milan Milošević saopštio je zadrugarima da Belu kuću napušta Nevena Savić i da je ona zauzela 25. mesto u "Zadruzi 5". Ona je prilikom izlaska odbila da se pozdravi sa Zolom.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.