SIGNALI ZA UZBUNU: Šest znakova da partner nije iskren prema vama

Često se zapitamo koliko je on stvarno ozbiljan u svojim namerama u vezi. Iako bi jednostavno trebalo da ga pitamo o statusu naše veze, nažalost to nije uvek tako jednostavno. Ono što on govori i što radi može da ima različite posledice za vezu i zato je važno držati oči otvorene.

Možda pokušavate da ubedite sebe da je sve super u vašoj vezi, ali u stvari nije. Otkrivamo nekoliko ključnih znakova, koji ukazuju da muškarac nije iskren oko svojih osećanja u vezi vas i vaše veze.

Ne želi da vas upozna sa svojim prijateljima

Može da koristi sve moguće izgovore - kako ste mu posebni, dragoceni ili kako je ljubomoran, ali ako nikad niste upoznale ni jednog njegovog prijatelja - niste mu prioritet. U najgorem slučaju, vi ste mu "osoba sa strane".

Prečesto menja planove

Stvari su vrlo jednostavne - on želi da vas vidi ili ne želi. Jedna stvar je imati dramu na poslu ili porodične probleme, ali ako pravi planove samo da bi ih odjednom otkazao, događa se nešto loše. Ne brinite, pronaći ćete boljeg!

Odbija da priča o svojoj prošlosti

Naravno, baš kao i svi, i mi imamo delove svoje prošlosti o kojima najradije ne bi pričale i ne krivimo nikoga zbog toga. Međutim, ako se već neko vreme viđate sa ovim tipom, a ne znate gde je, a ni kako je proveo poslednju deceniju, nešto se događa. OK, možda dolazi iz perioda na koji nije ponosan, ali veza mu nije bitna ukoliko ne želi da podeli delić svoje istorije sa vama.

Opsesivno čuva svoje stvari

Pažnja! Ne kažemo da bi trebalo da preturate po njegovim stvarima, ali ako vas drži što dalje od svog ličnog prostora ili opsesivno krije svoj mobilni – povedite računa.

Izbegava odgovore na vaša pitanja

Dovoljno je neprijatno kada to rade političari na TV, ali je apsolutno neprihvatljivo kada to pokušavaju i nama bliske osobe. Najgore je kada vas vređa izgovorima kao što su "Ne znam o čemu pričaš" ili "Bez veze praviš problem", a zapravo ne odgovori ni na jedno pitanje.

Osim ovog, izbegavanja mogu da uključe i previše detaljne i nejasne odgovore, što može da bude zbunjujuće za dešifrirovanje. Poenta je da od njega tražite jednostavne odgovore na kratka pitanja.

Njegove priče su protivrečne

Ako ste primetili da često izostavlja, menja ili "zaboravlja" važne detalje iz svog života, on ili ima Alchajmerovu bolest u ranoj fazi i treba mu pomoć ili ima tajni život, u koji (iz nekog tajanstvenog razloga) ne želi da budete uključeni.

Izvor: Žena.rtl.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još