Najtrofejniji fudbaler kod Ivana Ivanovića

S obzirom na bogatu karijeru, koja i dalje traje, nije ni čudo što je Deki jedini Ivanovićev gost u 55. emisiji.

Zvezdani put Dejan Stanković počeo je u prvom timu Crvene zvezde 1994. kada je imao samo 16 godina, a vrlo brzo je postigao i prvi gol i tako oborio rekord Dragana Džajića koji je do tada bio najmlađi strelac u klupskoj istoriji. Dve godine kasnije postao je najmlađi kapiten crveno-belih i najbolji fudbaler prvenstva.

Odlične igre za reprezentaciju preporučile su ga Laciju koji je za Stankovića ponudio 24 miliona nemačkih maraka. Posle šest godina prešao je u Inter iz Milana, gde igra i danas. Prošle godine je ušao u istoriju srpskog fudbala kao najtrofejniji fudbaler modernog doba sa 23 osvojena trofeja! Svoje uspone i padove slavio je i lakše podnosio sa suprugom Anom, s kojom je u braku 12 godina, i sinovima Stefanom, Filipom i Aleksandrom.

O svemu tome pričaće Deki sa Ivanom, koji je dobio nesvakidašnji i neočekivani poklon: pored dresa s brojem 5, koji Stanković nosi u Interu, naš proslavljeni fubaler voditelju je poklonio i loptu s potpisima svih igrača slavnog italijanskog kluba!

Uz muzičku podršku benda Ane Štajdohar i gošće Marijane Zlopaše, biće ovo još jedno ekskluzivno i zabavno VEČE SA IVANOM IVANOVIĆEM!