SELIDBA NAKON RAZVODA: Duško Tošić poseduje dve vile na Dedinju, ali je odlučio da ode iz Srbije

Nakon 14 godina braka, pevačica Jelena Karleuša i bivši fudbaler Duško Tošić, doneli su odluku da se razvedu. Starateljstvo nad decom pripalo je pevačici, dok su sve nekretnine koje su stekli tokom zajedničkog života odlučili da ostave njihovim naslednicama.

Iako je stekao ogromno bogatstvo tokom svoje fudbalske karijere i kupio luksuzne nekretnine u Srbiji, mnoge zanima gde će Duško Tošić sada živeti.

Duško, očigledno, planira da svoj život nastavi u Turskoj u kojoj najčešće boravi u poslednje vreme zbog posla, ali će povremeno dolaziti i u Srbiju zbog dece i majke.

Tošić, inače, sada potpuno posvećeno radi na svojoj karijeri fudbalskog menadžera.

Kuće koje je doskorašnji bračni par kupio nalaze se na ekskluzivnim lokacijama u Beogradu.

Pre nekoliko godina mediji su objavili da je bračni par kupio vilu od Dragana Stojkovića Piksija, lociranu na Dedinju, vrednu oko 3 miliona evra, u kojoj Karleuša živi sada sa ćerkama, ali poseduju i luksuzni dom u Lisičjem Potoku.

Bivši fudbaler osim što je kupio dve vile u Beogradu, napravio je i kuću u Orlovatu u mestu u kojem živi njegova majka.

Podsetimo, pored ostalih klubova u kojima je igrao, Duško Tošić je najveći uspeh kao i zaradu ostvario u turskom klubu "Bešiktaš" u kojem je igrao od 2015. godine do 2018.

Prema pisanju medija, za tri sezone u poznatom klubu, Tošić je zarađivao 1.250.000 evra godišnje, a imao je i bonuse od 4.000 evra za svaki odigrani meč.

Nakon velikog uspeha u ovom klubu, Duško je prešao u kineski - "Guangdžou R&F", gde je bio još plaćeniji. Naime, zarađivao je 5.800.000 evra po sezoni, kako su pisali domaći mediji, i time je postao najplaćeniji srpski fudbaler.

Izvor: Blic.rs
Foto: duskotosic/Instagram

Pogledajte još