Telekom novi sponzor Crvene zvezde

0

Generalni direktor Telekoma Srbije Branko Radujko i predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić potpisali su danas ugovor o sponzorstvu na osnovu kojeg će Telekom četiri godine biti sponsor najtrofejnijeg fudbalskog kluba u zemlji.

Finansijski detalji ugovora nisu saopštenji, a Radujko je istakao da je ovo najveći finansijski ugovor Telekoma sa jednim klubom.

Branko Radujko je naglasio da je reč o balansu između potreba Crvene zvezde i mogućnosti Telekoma.

On je rekao da je Telekom jedan od najvećih podržavalaca sporta u Srbiji, generalni je sponzor košarkaškog, vaterpolo i atletskog saveza, jedan od najvećih sponzora teniskog saveza i sarađuje sa najpoznatijim zvezdašem na svetu Novakom Đokovićem.

“Doneli smo odluku na nivou kompanije da treba podržati i klubove koje su donosili u Beograd i Srbiju titule evropskih šampiona. Crvena zvezda je bila šampion Evrope i sveta, to je nešto čime možemo da se ponosimo“, istakao je Radujko i podsetio da je Telekom i sponzor košarkaškog kluba Partizan, koji je osvajač titule prvaka Evrope.

Pre dva i po meseca počela je prodaja Zvezdinih pripejd tarifnih paketa i do sada je prodato oko 150.000 kartica.

Radujko je najavio tri nova postpejd paket Telekoma pod nazivima “Sever”, “Bari” i “Tokio“.

“U sklopu tih paketa, svaki korisnik moći će da izabere pet prijatelja sa kojima će međusobno moći neograničeno da telefonira i šalje poruke“, rekao je Radujko.

On je istakao da će iz ove pakete ići i novi android telefon sa Zvezdinim grbom.

Vladan Lukić je istakao da “prirodne stvari idu prirodnim tokom“, najbolji idu sa najboljima, najveći idu sa najvećima.

“Posle našeg braka sa Gaspromom najlogičnije i najprirodnije je bilo da prvi sledeći bude sa Telekomom. Telekom i Gasprom su dve najveće kompanije na našim prostorima“, rekao je Lukić.

On je rekao da je Crvena zvezda na to ponosna i poručio da ne sme razočarati svoje partnere.

Lukić je Radujku poklonio dres Crvene zvezde.

(FoNet)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.