Ivković iznenađen odlukom Raduljice

0

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković rekao je da je za njega "veliko iznenađenje" odluka Miroslava Raduljice da se ne odazove na poziv u nacionalni tim za pripreme pred Svetsko prvenstvo u Litvaniji, koje počinju 4. jula.

“Razgovarao sam telefonom sa Raduljicom, koji me je obavestio da je za njega velika čast poziv u seniorsku reprezentaciju Srbije, ali da je odlučio da pauzu provede sa porodicom, u oporavku od povreda koje su ga mučile tokom sezone“, rekao je Ivković za sajt Košarkaškog saveza Srbije (www.kss.rs).

On je naveo da mu se prvi put dešava da igrač telefonom otkaže učešće u nacionalnom timu.

“Za mene ovo predstavlja veliko iznenađenje, jer mi se prvi put u dugogodišnjoj reprezentativnoj karijeri dešava da igrač telefonom otkaže učešće u nacionalnom timu”, kazao je Ivković.

Selektor je dodao da Raduljicin otkaz “ne može da prihvati kao opravdan, dok ga ne pregleda Lekarska komisija KSS-a” i predložio mu je da dogovore “susret i razgovor“.

Centar turskog Efes Pilsena obavestio je selektora, kapitena i rukovodstvo reprezentacije da ne želi da igra na Svetskom prvenstvu u Litvaniji, od 31. avgusta do 18. septembra, kako bi izlečio “niz sitnih povreda“.

(Beta)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.