DEGUTANTNO JE, PRETERUJE: Maja Marinković želi još silikona, Taki joj zabranio nove operacije

Starleta Maja Marinković kaže da će ponovo ići pod nož ako bude nezadovoljna sobom, na šta je njen otac Radomir Marinković Taki oštro reagovao i poručio joj da na to zaboravi.

Naime, na pitane da li žene preteruju sa ugradnjom silikona, otac i ćerka dali su različite odgovore.

- Mene su operacije, kojih je bilo mnogo, ulepšale. Ne mislim da žene preteruju. Ako budem smatrala da treba još da povećam usne ili grudi, sigurno ću dodati još kubika. Samo ljubomorne, sujetne i žene koje nisu zadovoljne sobom mogu da kažu da su silikoni odvratni. Uvek pohvalim ženu sa atributima, bujnim poprsjem, usnama... Blago onim devojkama kojima je Bog dao prirodnu lepotu, a za one kojima nije, tu su doktori da ih ulepšaju - rekla je Maja za "Informer", dok je Taki odlučno odgovorio:

- Apsolutno! Nemam ništa protiv da stave silikone, ali u granicama normale. Pa na šta liči osoba kojoj od cele figure vidiš samo grudi ili usne. Degutantno je. I moja ćerka je počela da preteruje. Nedavno sam joj jedva zakopčao haljinu kada smo išli na neki događaj. Rekao sam joj: "Što si se operisala, operisala si se! Zatvaram slavinu, neću više da ti dam novac ni za jedan jedini kubik. Nema više uvećanja grudi ili usana za tebe".

Autor: Nadlanu.com
Foto: takitadza/Instagram

Pogledajte još