DAME, VREME JE ZA AKCIJU: Rasplamsajte strasti u spavaćoj sobi pomoću devet saveta

Ponekad se dogodi da zaista nemate snage, ali imate želju za seksom, pri čemu verovatno "sav posao" prepuštate svom muškarcu. Nema potrebe da se osećate loše zbog toga, jer svima se to ponekad događa. Ali, šta možete da uradite ako ste previše lenji, umorni ili jednostavno ne volite da budete gore? Pročitajte sledećih devet ideja.

Upotrebite svoje nokte

Mnogo toga možete uraditi dok ste na leđima, pod njim. Dovoljno je da imate i vrlo male nokte koje možete iskoristiti kao svoje seksi oružje. Zagrebite ga po koži, ali ipak budite dovoljno nežni da mu ne nanesete bol.

Ostavite nešto od odeće na sebi

Ako ste dovoljno lenji da se popnete na njega, budite isti takvi i kada je skidanje odeće sa sebe u pitanju. Zašto? Ovaj čin dovodi do toga da mu nije svaki deo vašeg tela potpuno dostupan i da je nešto ostavljeno mašti da odradi svoje.

Ne štedite na poljupcima

Možda ne možete da ga ljubite po celom telu, budući da vas je zarobio pod sobom, ali možete da ga obaspete poljupcima po vratu, ramenima, grudima, ušnoj resici i svakako usnama.

Uspostavite kontakt očima

Još jedna predivna prednost ovog položaja je mogućnost uspostavljanja kontakta očima sa voljenom osobom. Njemu će biti neodoljivo da vas gleda direktno u oči dok vam pričinjava zadovoljstvo.

Obmotajte svoje noge oko njega

Sjajan način da doprinesete vođenju ljubavi u ovoj pozi jeste da svoje noge ukrstite njemu na leđima ili oko vrata. Ovo će vas učiniti zaista pripijenim jedno uz drugo i dovesti iskustvo na najviši nivo.

Poslužite se svojim prstima da pojačate intenzitet

Ako vam u misionarskoj pozi teško polazi za rukom da doživite orgazam, uvek se možete poslužiti prstima da sebe dodatno stimulišete. Ne brinite zbog svog momka, njemu će biti zadovoljstvo da vas posmatra dok to radite.

Recite nešto "prljavo"

Samo nemojte da ćutite! Obavezno se poslužite prljavim govorom kako biste podigli atmosferu. Možda ne možete mnogo da pomerate svoje telo, ali definitivno možete svoje usne.

Zadajte mu par sočnih ugriza

Dok mu budete šaputali nešto prljavo, gricnite ga za uho, usnu ili bradavicu, dovoljno jako, a opet nežno i senzualno.

Prođite prstima kroz njegovu kosu

Još jedan detalj koji ne biste smeli zaboraviti je njegov potiljak koji čezne za vaši dodirima. Takođe, obema rukama možete da prođete kroz njegovu kosu i učinite da se sav naježi.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još